Hoppa till innehåll
Prisma med dess vackra fasad

Ursula 1 - Prisma

Ursula 1, eller Prisma är ett hus med influenser från Europas metropoler. Belägen på en ö ett stenkast från Helsingborg C.

Prismas fasad i solnedgången.
Takterassen på Prisma.
Två personer på bron över till Prisma.

Genom Prisma har vi skapat en helt ny mötesplats för Helsingborg. Hela huset andas innovation och är fullt av liv och rörelse. En plats man helt enkelt vill vara en del av.

Jan-Erik Johansson, fastighetschef på Wihlborgs
Jan-Erik Johansson, fastighetschef på Wihlborgs

Om fastigheten

På första parkett i Oceanhamnen står nu vårt fantastiska kontorshus Prisma. Ett hus med influenser från Europas metropoler och lika överraskande på utsidan som på insidan. På en ö ett stenkast från Helsingborg C med havet som närmaste granne är Prisma en del av Helsingborgs nya affärsdistrikt i Oceanhamnen.

Miljöcertifiering

Prisma är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Guld, vilket betyder att fastigheten dessutom uppfyller de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter.

Service

Gångavstånd till Helsingborg C (fd Knutpunkten) med restauranger, cafféer, apotek, och pressbyrå mm. Närhet till Helsingborgs Centrum med mat, shopping och kulturhus. I fastigheten finns cykelparkering (inomhus) omklädningsrum och dusch. På terrassen som ligger på sjätte våningen finns utegym. Det finns också laddstationer för elbilar.

Kommunikation

Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport. Gångavstånd till nyrenoverade Helsingborg C (fd Knutpunkten) med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt).

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Ursula 1 - Prisma

 • Lokalarea (LOA):

  11 000 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Solceller:

  Ja

 • Takterrass:

  Ja

 • Arkitekt:

  Erik Giudice

 • Restaurang i huset:

  Ja

 • Utsikt:

  Ja

 • Helsingborg C:

  5 min

Mötesrum i Prisma.
Åhörartrappan i Prisma.

Det känns helt magiskt att sitta i Prisma. Huset är verkligen fantastiskt och erbjuder mycket plats för nätverkande. Det är väldigt spännande att se relationer växa och få hjälpa olika företag att knyta kontakter inom näringslivet.

Kajza Ekblad Ashrafzadeh, Community Manager på HETCH
Kajza Ekblad Ashrafzadeh, Community Manager på HETCH
Läs hela artikeln här

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor på Prisma i Oceanhamnen
Kontor på Prisma i Oceanhamnen

Redaregatan 48

Kontor på Prisma i Oceanhamnen

Kontor i Oceanhamnen
Kontor i Oceanhamnen

Redaregatan 48

+4

Kontor i Oceanhamnen

Kontor på fantastiska Prisma
Kontor på fantastiska Prisma

Redaregatan 48

+11

Kontor på fantastiska Prisma

Karta

På första parkett i Oceanhamnen och på gångavstånd från Helsingborg C ligger Prisma. Med milsvid utsikt över Öresund, bara ett stenkast från city.

Om området

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27
Skicka e-post
Bild på Peter Siroky

Peter Siroky

Förvaltare
042-490 46 36
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.