Hoppa till innehåll

Ursula 1 - Prisma

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Ursula 1 - Prisma

 • Lokalarea (LOA):

  13 000 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Solceller:

  Ja

 • Takterrass:

  Ja

 • Arkitekt:

  Erik Giudice

 • Restaurang i huset:

  Ja

 • Utsikt:

  Ja

 • Helsingborg C:

  5 min

Fastighetens segelliknande innertak ger en luftig atmosfär och ett naturligt ljusflöde. I Prisma anpassas våningsplanen efter behov. Stort och öppet, eller uppdelat i flera mindre kontor. Prisma kommer miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Guld vilket betyder att fastigheten dessutom kommer uppfylla de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter.

Om fastigheten

Just nu bygger vi Prisma - Öresunds intressantaste arbetsplats. Ett hus med influenser från Europas metropoler och lika överraskande på utsidan som på insidan. På en ö ett stenkast från Helsingborg C med havet som närmaste granne blir Prisma en del av Helsingborgs nya affärsdistrikt i Oceanhamnen.

Miljöcertifiering

Prisma kommer miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Guld, vilket betyder att fastigheten dessutom kommer uppfylla de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter.

Service

Gångavstånd till Helsingborg C (fd Knutpunkten) med restauranger, cafféer, apotek, och pressbyrå mm. Närhet till Helsingborgs Centrum med mat, shopping och kulturhus. I fastigheten finns cykelparkering (inomhus) omklädningsrum och dusch. På terrassen som ligger på sjätte våningen finns utegym. Det finns också laddstationer för elbilar.

Kommunikation

Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport. Gångavstånd till nyrenoverade Helsingborg C (fd Knutpunkten) med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt).

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor i nya kontorspalatset Prisma

Oceangatan

Kontor i nya kontorspalatset Prisma

Karta

På första parkett i Oceanhamnen och på gångavstånd från Helsingborg C ligger Prisma. Med milsvid utsikt över Öresund, bara ett stenkast från city.

Om området

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Artiklar om Prisma

Advokatbyrån WSA flyttar in i Helsingborgs nya stadsikon

Advokatbyrån WSA flyttar in i Helsingborgs nya stadsikon

Prismas takterrass ska ge friskare medarbetare

Prismas takterrass ska ge friskare medarbetare

Helsingborgs nya stadsikon blir ett hållbart kontorshus med techfokus

Helsingborgs nya stadsikon blir ett hållbart kontorshus med techfokus

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27
Skicka e-post
Bild på Peter Siroky

Peter Siroky

Förvaltare
042-490 46 36
Skicka e-post