Ursula 1 - Prisma

Oceangatan 10

För verksamheter med visioner

Just nu bygger vi Prisma - Öresunds intressantaste arbetsplats. Ett hus med influenser från Europas metropoler och lika överraskande på utsidan som på insidan. På en ö ett stenkast från Helsingborg C (f.d. Knutpunkten) med havet som närmaste granne blir Prisma en del av Helsingborgs nya affärsdistrikt i Oceanhamnen.

Fastighetens segelliknande innertak ger en luftig atmosfär och ett naturligt ljusflöde. I Prisma anpassas våningsplanen efter behov. Stort och öppet, eller uppdelat i flera mindre kontor.

Prisma kommer miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Guld vilket betyder att fastigheten dessutom kommer uppfylla de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter.

Inflyttning är planerad till Q4 2020

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Färja
Restaurang i huset
Solpanel
Konferensrum
Terrass
Laddstolpar
Garage i huset
Prisma med dess vackra fasad
Prisma med dess vackra fasad

Kommunikationer

Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport. Gångavstånd till nyrenoverade Helsingborg C (fd Knutpunkten) med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt).

Service

Gångavstånd till Helsingborg C ( fd Knutpunkten) med restauranger, kafféer, apotek, och pressbyrå mm. Närhet till Helsingborgs Centrum med mat, shopping och kulturhus. I fastigheten finns cykelparkering (inomhus) omklädningsrum och dusch. På terassen som ligger på sjätte våningen finns utegym. Det finns också laddstationer för elbilar.