Hoppa till innehåll
Fastigheten

Huggjärnet 13

Under 2023 skapar vi nu två nya moderna kontors- och lagerbyggnader med flexibilitet i största fokus.

Om fastigheten

Moderna kontor och lagerbyggnader

Huggjärnet 13 är belägen på Berga industri- och företagsområde. Här finns kontor, byggvaruhus och restauranger nära till hands. Under 2023 skapar vi nu två nya moderna kontors och lagerbyggnader med flexibilitet i största fokus, Berga Flexhus. 

Lokaler på bästa läge på Berga

Byggnaderna är utformade för att du som hyresgäst kan kunna hitta moderna verksamhetslokaler där man kan kombinera kontor med lager eller för dig som bara vill ha ett modernt kontor på bästa läge på Berga. Parkeringsmöjligheter finns precis utanför entrén. Här finns det 27 platser för laddning av elbilar och elfordon.

Service

Restaurang på entréplan i fastigheten. Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Huggjärnet 13

 • Lokalarea (LOA):

  4532 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Byggstart

  Senhösten 2021

 • Inflyttning

  Vintern 22/23

 • Takhöjd industrilokal

  10,5 meter

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor i nybyggda Berga Flexhus
Kontor i nybyggda Berga Flexhus

Kastellgatan 2

Kontor i nybyggda Berga Flexhus

Karta

Adress: Kastellgatan 2, Helsingborg.

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson

Förvaltare
042-490 46 64
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.