Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Berga i Helsingborg

Med sitt välplanerade läge intill de stora pulsådrorna E4, E6 och E20 har Berga med åren kommit att bli Helsingborgs största företagsområde på 130 hektar. Här finns en bred mix av kontorsfastigheter, lager, verkstäder, butiks- och industrilokaler. På Berga finns totalt mer än 630 företag som tillsammans sysselsätter mer än 5 800 personer. Några av de större företagen i området är Bildeve, Victoria Scandinavian Soap, Mildef och Biltema. Wihlborgs är den främsta kommersiella fastighetsägaren på Berga

Helsingborgs största företagsområde

Berga är ett attraktivt företagsområde som lockar både internationella koncerner och små, lokala företag från en mängd olika branscher. Många är hantverkare, grossister eller verksamma inom bilindustrin. Tack vare Bergas motorvägsavfart är det enkelt att ta sig till och från stadsdelen utan att behöva köra genom centrum. På Berga är serviceutbudet minst sagt generöst. Här finns flera restauranger, bensinstationer, gym, bilserviceföretag, byggvaruhus och matvarubutiker inom kort avstånd. En kort resa bort ligger Väla och centrum med ännu fler möjligheter.

Med alla sina strategiska fördelar är vi säkra på att Berga kommer att fortsätta vara ett av regionens mest populära företagsområden. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren på Berga och vår satsning fortsätter med fler kontor, kontorshotell och lagerlokaler i alla storlekar. Alla våra lokaler är anpassningsbara och har flera tillhörande parkeringsplatser. 

Wihlborgs har funnits på Berga sedan 50 år tillbaka och har idag ett brett utbud av lokaler för expansiva små och medelstora företag som uppskattar områdets många olika verksamheter och närheten till Maria Station.

Max Alsborn, fastighetschef Berga
Max Alsborn, fastighetschef Berga

Ett urval av våra fastigheter på Berga

Armborstet 4

Armborstet 4

Floretten 4

Floretten 4

Hakebössan 2

Hakebössan 2

Huggjärnet 12

Huggjärnet 12

Kroksabeln 19

Kroksabeln 19

Lansen 1

Lansen 1

Musköten 13

Musköten 13

Musköten 20

Musköten 20

Spjutet 1

Spjutet 1

Letar du efter lokaler på Berga?

Kontakta någon av oss. Vi hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltningsassistent
042-490 46 15
Skicka e-post
Bild på Hans Segerfeldt

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60
Skicka e-post