Hoppa till innehåll
Konferensrum med rosa väggar på Berga kontorshotell.

Flytta hit. Börja jobba direkt.

Välkommen till Berga kontorshotell - för dig som vill få känslan av att jobba hemma fast ändå vara på jobbet. Ett möblerat livsstilskontor med moderna installationer på Bergas bästa läge. Flytta hit. Välj en plats. Börja jobba.
Bild på Amanda Stancs

Amanda Stancs

Receptionist/förvaltningsassistent
042-490 46 06 / Skicka e-post
Inspiration Planritningar Kontakta oss Inspiration Planritningar Kontakta oss

Ledigt på Berga kontorshotell

Kontorshotell på Berga
Kontorshotell på Berga

Florettgatan 14

+6

Kontorshotell på Berga

Kontorshotell på Berga med fri parkering
Kontorshotell på Berga med fri parkering

Florettgatan 29C

+5

Kontorshotell på Berga med fri parkering

Vi har tänkt på allt till dig

Möblerat livsstilskontor

Vad behövs för att kunna få en så effektiv arbetsdag som möjligt? Vi tror det handlar om många faktorer. Att vara i en inspirerande miljö med andra i liknande arbetssituation tror vi är en viktig faktor. Därför har vi skapat Berga kontorshotell - ett livsstilskontor som känns som hemma. Ett möblerat kontorshotell i en inspirerande miljö där du ska trivas. Allting är färdigmöblerat, kontorsrum såväl som konferensrum och gemensamma ytor. Det finns rum mellan 12-20 kvm, likväl som öppna landskap. Valet är ditt. Det är bara för dig att komma till jobbet, så fixar vi resten.

Moderna installationer

I dagens digitala samhälle är tålamod en bristvara. Teknik ska bara fungera helt enkelt. Vi har haft det i åtanke. Här kommer det enbart finnas moderna installationer. Du öppnar dörren med en app och bokar konferensrum via din mail. Givetvis har vi bra IT, ett trådlöst nätverk och Wifi också, men det tycker vi är hygienfaktorer för en bra och effektiv arbetsdag. Alla konferensrum är utrustade med bra utrustning så att du kan hålla i möten utan att tänka alltför mycket på det tekniska. Och självklart finns det skrivare och kopiatorer på plats i lokalen.

Grönt i många bemärkelser

Grönt är skönt på många sätt. Att vi människor blir lugna av växter inomhus är bevisat. I en allt mer stressad vardag kan så enkla saker som mycket grönska och växter på kontoret vara skönt för både sinne och själ. Hela kontoret är omslutet av en grön behaglig färg, liksom av växter och grönska. Miljöaspekten inte att förglömma. Givetvis tänker vi grönt i form av miljö också, inte minst i köket där vi valt matstolar i återvunnen plast. Och om vi återvinner allting i köket? Givetvis!

Frukost varje dag

Frukost är en bra förutsättning för att börja dagen på bästa sättet. Det vet vi. Därför kommer det finnas frukost tillgänglig i köket till dig som hyresgäst på Berga kontorshotell - varje dag. En bra start på dagen helt enkelt och en möjlighet för dig att äta din frukost i lugn och ro samtidigt som du kan träffa de andra som sitter på kontorshotellet, nätverka eller kanske utbyta idéer och göra affärer tillsammans. Det tror vi är en av nycklarna till arbetsglädje.

Det är enormt värdefullt att, som egenföretagare, ha tillgång till en möblerad arbetsplats med många bra faciliteter som exempelvis konferensrum i flera olika storlekar och fräscha gemensamma ytor. Dessutom är det inte bara jag som trivs på Berga, även kunder imponeras av lokalerna – vilket är en bra grund för produktiva möten.

Caroline, grundare Just Grass bambusugrör & Home Collection
Caroline, grundare Just Grass bambusugrör & Home Collection

Tre varianter på avtal

Plats i eget rum med låsbar dörr

Möblerat kontorsrum på 12-20 kvm med skrivbord, skåp och låsbar dörr. Passar perfekt för dig som vill ha ett eget rum som du kan låsa om dig. Finns även möjlighet att dela rum om två personer. 

Egen plats i öppet landskap

I vår öppna del finns det möjlighet att hyra en fast möblerad kontorsplats. För dig som vill ha liv och rörelse omkring dig men ändå ha en fast kontorsplats.

Valfri plats i öppet landskap

Vi erbjuder även den mest flexibla lösningen där du i princip kan sätta dig där det finns en ledig plats. Passar kanske bäst för dig som är på språng och inne på kontoret mellan varven.

Berga kontorshotell är en mycket trivsam miljö att arbeta i. Fullservicen är viktig för mig med allt från konferensrum till städning och skrivare. Dessutom är det väldigt nära till motorvägen vilket är ett stort plus.

Rasmus Rönnberg Persson, Affärsutvecklare Region syd på Modexa
Rasmus Rönnberg Persson, Affärsutvecklare Region syd på Modexa

Florettgatan 14

Berga kontorshotell ligger på Berga företagsområde ca 4 km norr om Helsingborgs centrum i en fastighet på Florettgatan 14. Kontorshotellet är beläget på andra våningen i ljusa, fina och helt nyrenoverade lokaler med gott om dagsljus. Florettgatan 14 ligger strategiskt bra på Berga med närhet till det mesta inom bara några minuter. I fastigheten finns förutom kontorshotellet hyresgäster som Tacos y Burritos och padelcentrat Padel Crew Berga. Övriga företag i området är representerade av mindre till medelstora företag.

Berga

Berga är verkligen Helsingborgs affärsområde. På Berga finns allt du behöver; bank, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, träningsanläggningar, grossister och detaljister inom de mest skiftande branscherna. Att ta sig till Berga är enkelt, både för dig som är på väg till jobbet likväl som för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstationen.

Helsingborg

Vi älskar Helsingborg. Med ett strategiskt läge där Öresund är som smalast, och med Helsingör på andra sidan, är Helsingborg idag Sveriges näst största containerhamn. I kombination med närheten till pulsådrorna E4, E6 och E20 är Helsingborg ett expansivt logistiknav som drar till sig ett växande antal företag. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg med totalt 105 fastigheter i beståndet om 605 000 m² fördelat på tre områden; Centrum, Berga och Söder.