Hoppa till innehåll
Konferensrum

Rymligt kontor på Berga Center

Helsingborg - Kontor - 690 kvm

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15 / Skicka e-post
Information Ritning Galleri Karta Ladda ner beskrivning Information Ritning Galleri Karta Ladda ner beskrivning

Fastigheten

Floretten 3 har nära till post, restauranger, pågatåg och bussar samt till Väla köpcentrum. Fastigheten ligger intill påfarter till både E4:an och E6:an.

Läs mer om Floretten 3

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den grannfastigheten finns Holy Greens och 100 meter bort finns restaurang SMAK. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic. Precis utanför entrén finns det 27 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.

Området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om området

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga från bland annat centrum och Maria Park.

  • Besöksparkering
  • Elbilsplatser
  • Fiberanslutning
  • Konferens
  • Mötesrum
  • Närhet till motorväg
  • Parkering
  • Solceller

6 andra lokaler

Modernt lager med det lilla extra
Modernt lager med det lilla extra

Muskötgatan 4

Modernt lager med det lilla extra

Kontor med öppna ytor och stor flexibilitet
Kontor med öppna ytor och stor flexibilitet

Bredgatan 11

+4

Kontor med öppna ytor och stor flexibilitet

Kontor på fantastiska Prisma
Kontor på fantastiska Prisma

Redaregatan 48

+11

Kontor på fantastiska Prisma

Charmig kontorsvåning på Berga
Charmig kontorsvåning på Berga

Lilla Garnisonsgatan

+6

Charmig kontorsvåning på Berga

Representativt kontor med lager
Representativt  kontor med lager

Muskötgatan 4

Representativt kontor med lager

Kontor på inhägnad gård
Kontor på inhägnad gård

Mörsaregatan 19

Kontor på inhägnad gård

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15 / Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.