Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Floretten 3

Fastigheten har ytor för kontor, showroom eller kanske en butik? Bra läge på Berga företagsområde.

Om fastigheten

Ljusa kontor

Fastigheten har ytor för kontor, showroom eller kanske en butik?

Fastigheten ligger på Berga företagsområde. Området utgörs av industri, handel och kontor. Det är nära till post, restauranger, pågatåg och bussar samt till Väla köpcentrum. Precis utanför entrén finns det 27 platser för laddning av elbilar.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad i Drift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och lunchrestauranger. Det finns flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga med kollektivtrafik , Maria Station finns en kort gångväg bort. Stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Väljer du att cykla finns flera cykelvägar som leder till Berga från bland annat centrum och Maria Park. Med bil når du snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Floretten 3

 • Lokalarea (LOA):

  5880 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Laddplatser

  Ja

 • Nära kollektivtrafik

  Ja

Karta

Hitta till Garnisonsgatan 25 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.