Hoppa till innehåll

Cube - erfarenhet i kubik, för de stora planerna

Kontorshuset Cube är en välkänd ikonbyggnad i Lund, en given etablering för företag med stora planer. Cube ligger mitt i Lunds mest innovativa kluster Ideon Science Park och är en guldcertifierad byggnad med spännande design och plats för mer än 2000 briljanta arbetsplatser.

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon Science Park i Lund finns våra tre kontorshus Bricks, Cube och Node. Dessa tre grannfastigheter har ett gemensamt och komplett serviceutbud med både receptioner, gym, restauranger och konferensrum för upp till 280 personer. Väljer du Bricks, Cube eller Node blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Du tar dig enkelt till området med cykel, spårvagn, buss eller bil. Alldeles utanför dörren finns spårvägshållplatsen Telefonplan som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna.

Reception & konferens

I området finns det två bemannade receptioner som välkomnar dig och dina besökare. Dessa finns i fastigheterna Bricks och Cube. Receptionen hanterar post och paket samt erbjuder bagageförvaring. På området finns det två välutrustade konferensavdelningar. I Bricks finns det allt från mindre rum för tolv personer upp till en konferenssal för 80 personer samt en unik hörsal för upp till 260 personer. I Cube finns det allt från mindre rum för åtta personer upp till konferensrum för 80 personer. Vid större möten och konferenser finns receptionisterna på plats och agerar värdar.

Parkering & bilpool

På området finns goda parkeringsmöjligheter i såväl p-hus som utomhusparkeringsplatser. Man väljer mellan månadsbiljett eller att betala per timme/dygn. Laddningsmöjligheter för elbilar finns så klart också på området likväl som vi erbjuder gratis cykelparkering under tak. Dessutom finns det möjlighet att utnyttja bilpool. Här betalar vi på Wihlborgs medlemsavgiften för dig som hyresgäst.

Mat & fika

Båda restaurangerna i Bricks och Cube samt caféet i Node serverar lunch och fika. De har även möjlighet att erbjuda catering till dig som hyresgäst vid möten och konferenser.

Gym på området

Välmående är viktigt. På området finns det gym- och träningsmöjligheter för dig som arbetar i något av de tre kontorshusen på området; Bricks, Cube och Node. Och så klart finns det tillgång till omklädningsrum och dusch i anslutning till gymmet.

Terranet ser med stor tillförsikt på möjligheten att få vara en del av en plats där innovation varit prioriterat historiskt, men där den även får fortsätta att spela en central roll in i framtiden. Här kommer vi ta nya kliv med vår patenterade samt världsledande precisons- och sensorteknologi för en säker och mer hållbar infrastruktur världen över

Pär-Olof Johannesson, vd på Terranet, hyresgäst på området
Pär-Olof Johannesson, vd på Terranet, hyresgäst på området

En innovativ företagsmiljö som erbjuder plats för etablerade företag i en härlig mix med startups, inkubatorer och med närhet till kreativt nätverksbyggande och inspirerande utbildningar.

Det här verkar intressant!

Jag vill gärna att ni kontaktar mig och berättar mer om mina möjligheter att flytta till Cube.

Namn
Företag
E-postadress

Vi kontaktar dig inom kort!

Maria Öijer, vår affärsutvecklare för Ideon, kommer slå dig en signal inom kort.

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Grannfastigheten Node

Bredvid Cube ligger grannfastigheten Node. Den perfekta platsen där det är lätt att växa både som företag och som människa. Här finns rum för mer arbetsglädje, idéutbyte och nätverkande. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till nästa nivå.

Läs mer om Node här

Grannfastigheten Bricks

Kontorshuset Bricks är platsen i Sverige där flest patent sett dagens ljus. Bricks passar för större hyresgäster med välplanerade kontor med mycket ljus och utblickar.

Läs mer om Bricks här

Läsvärda artiklar om Ideon

Ideon Science Park: innovation, nätverk och lokaler att växa i

Ideon Science Park: innovation, nätverk och lokaler att växa i

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Ideon Science Park är området där både idéer och företag ges möjlighet att utvecklas och att växa. Området har en avgörande betydelse för näringslivet i hela regionen, samtidigt som det är en inspirerande miljö och ett innovationsdistrikt med över 400 företag och universitet i nära samarbete.

Per Clarin, fastighetschef på Wihlborgs
Per Clarin, fastighetschef på Wihlborgs

Ta spårvägen till jobbet

Lunds nya spårväg som knyter samman Ideons nordvästra del Brunnshög med Lunds stadskärna öppnades i december 2020. Från Lund C når du nu hållplatsen Telefonplan, en hållplats bara 3 minuters promenad från kontorsfastigheten Cube. Så nu kan du som jobbar i Brunnshög ta dig till och från kontoret på ett enkelt, tidseffektivt och hållbart sätt.