Hoppa till innehåll

Välkommen till Helsingborgs nya stadsikon!

På första parkett i Oceanhamnen står nu vårt fantastiska kontorshus Prisma. Med techhubben Hetch i centrum har detta blivit ett alldeles unikt hus med en spännande mix av techstartups och etablerade bolag.
Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27 / Skicka e-post

Kontorslandskap med ny energi åt medarbetarna

I Prisma kommer ljuset både från utsidan och det vackra atriet som sträcker sig genom huskroppen. De moderna materialen förstärker det sofistikerade formspråket i väggar, glaspartier och undertak.

King size takterrass med milsvid utsikt över Öresund

Ta med lunchlådan ut eller locka med kollegorna på ett arbetsmöte i solskenet. Terrassen är ett perfekt komplement till kajpromenaden och är utrustat med rejäla vindskydd om öresundsbrisen skulle bli för stark.

Oceanhamnen - Helsingborgs egen arkipelag

Här kommer bostäder, kontor, restauranger och handel ta plats i en helt ny stadsdel i Helsingborg - Oceanhamnen. En urban arkipelag där den gamla hamnkranen påminner om gamla tider på väg mot de nya.

Vi valde Prisma för vi gillar att ligga i framkant! Oceanhamnen och speciellt Prisma känns som helt rätt steg för oss inför framtiden, både geografiskt, affärsmässigt och miljömässigt. Vi ser fram emot att nätverka med Prismas övriga spännande hyresgäster och det betyder mycket för oss att huset är miljöcertifierat.

Petra Loodberg, advokat och delägare hos WSA
Petra Loodberg, advokat och delägare hos WSA
Här kan du ta del av hela artikeln

Det här vill jag veta mer om!

Kontakta mig och berätta mer om vad ni kan göra för mig i Prisma.

Namn
Företag
E-postadress

Tack!

Vad kul att du är intresserad av Prisma.
Jag kontaktar dig inom kort.

Med vänlig hälsning
Jan-Erik Johansson
Fastighetschef på Wihlborgs i Helsingborg

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Lediga lokaler i Prisma

Kontor i Oceanhamnen
Kontor i Oceanhamnen

Redaregatan 48

+4

Kontor i Oceanhamnen

Kontor på fantastiska Prisma
Kontor på fantastiska Prisma

Redaregatan 48

+11

Kontor på fantastiska Prisma

Genom Prisma har vi skapat en helt ny mötesplats för Helsingborg. Hela huset andas innovation och är fullt av liv och rörelse. En plats man helt enkelt vill vara en del av.

Jan-Erik Johansson, fastighetschef på Wihlborgs
Jan-Erik Johansson, fastighetschef på Wihlborgs

Det känns helt magiskt att äntligen ha flyttat in i Prisma. Huset är verkligen fantastiskt och erbjuder mycket plats för nätverkande. Det ska bli väldigt spännande att se relationer växa och få hjälpa olika företag att knyta kontakter inom näringslivet.

Kajza Ekblad Ashrafzadeh, Community Manager på HETCH
Kajza Ekblad Ashrafzadeh, Community Manager på HETCH
Läs hela artikeln här

Hetch skapar unika möjligheter i Prisma

Helsingborg har länge haft fokus på digitalisering och Hetch bidrar till att stärka detta ytterligare. Hetch är en riktigt bra plattform där techföretag kan mötas och bedriva utveckling och utgöra navet i Prisma.

Miljöbyggnad Guld betyder att Prisma uppfyller de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter. Här ska människor jobba och må bra utan att belasta miljön i onödan. Hälsosamt ljus, självreglerande ventilationssystem, sedumtak, solpaneler och matavfallskvarnar för att bara nämna några av sakerna som gör att Prisma är Miljöbyggnad Guld.

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.