Hoppa till innehåll
Prisma med varvsbron.

Prisma - Helsingborgs nya stadsikon!

På första parkett i Oceanhamnen står nu vårt fantastiska kontorshus Prisma. Med techhubben Hetch i centrum har detta blivit ett alldeles unikt hus med en spännande mix av techstartups och etablerade bolag.
Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27 / Skicka e-post
Om Prisma Hetch i Prisma Kontakta oss Om Prisma Hetch i Prisma Kontakta oss
Prismas fasad i solnedgången.
Takterassen på Prisma.

Genom Prisma har vi skapat en helt ny mötesplats för Helsingborg. Hela huset andas innovation och är fullt av liv och rörelse. En plats man helt enkelt vill vara en del av.

Jan-Erik Johansson, fastighetschef på Wihlborgs
Jan-Erik Johansson, fastighetschef på Wihlborgs
Mötesrum i Prisma.
Åhörartrappan i Prisma.

Det känns helt magiskt att sitta i Prisma. Huset är verkligen fantastiskt och erbjuder mycket plats för nätverkande. Det är väldigt spännande att se relationer växa och få hjälpa olika företag att knyta kontakter inom näringslivet.

Kajza Ekblad Ashrafzadeh, Community Manager på HETCH
Kajza Ekblad Ashrafzadeh, Community Manager på HETCH
Läs hela artikeln här
Kontorsmiljöer i Prisma.

Hetch skapar unika möjligheter i Prisma

Helsingborg har länge haft fokus på digitalisering och Hetch bidrar till att stärka detta ytterligare. Hetch är en riktigt bra plattform där techföretag kan mötas och bedriva utveckling och utgöra navet i Prisma.

Miljöbyggnad Guld betyder att Prisma uppfyller de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter. Här jobbar människor och mår bra utan att belasta miljön i onödan. Hälsosamt ljus, självreglerande ventilationssystem, sedumtak, solpaneler och matavfallskvarnar för att bara nämna några av sakerna som gör att Prisma är certifierad som Miljöbyggnad Guld.

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.