Voilà Prisma!

Nya Prisma är ritat av Erik Giudice Architects med kontor i Paris, Malmö och Stockholm. Med nya techhubben Hetch i centrum blir detta ett alldeles unikt hus med en spännande mix av techstartups och etablerade bolag. Byggstart 2018 med inflyttning 2020. Än finns här plats för dig! 

Nouvelles perspectives

Här kommer inget vara som förut. Och det är det som är hela idén. Prisma kommer med influenser från Europas främsta metropoler och är själva motsatsen till lagom. Ett hus skapat för att attrahera och inspirera. För verksamheter med visioner.        

Egen kajplats i Oceanhamnen

Du kliver av tåget och tar sikte på vattnet. Två minuter senare, efter en uppfriskande promenad via den vackert svängda gångbron, står du mitt i nya Oceanhamnen – en urban arkipelag för boende och business.   


Välkommen till Prisma. En unik möjlighet i affärsstaden Helsingborg.

Här kan du läsa mer om ett av Sveriges mest spännande fastighetsprojekt. Med techhubben Hetch som navet kommer huset att sjuda av innovationskraft och spännande mötesplatser.

Vill ditt företag bli en del av gemenskapen? Kontakta oss för mer information och en fördjupad presentation av era möjligheter i Prisma och Helsingborg.


HETCH - ekosystem för innovation och tillväxt

När Prisma står klart i slutet av 2020 flyttar nya techhubben Hetch in. Här ska startups, snabbväxande techbolag och större etablerade företag mixas och bedriva utveckling inom techområdet. Med tillgång till accelerator, startupcommunity, flexibla arbetsplatser, affärsrådgivare, investerare och nätverk finns grogrunden för utveckling i världsklass. 

Prisma passar för både den som vill ta del av hela Hetch-konceptet och för företag som ser värdet av att finns i en innovativ miljö med plats för möten, inspiration och utvecklingsanda. 

Så ansöker du till HETCH 

Hetch 1920x1080 vit

Arkitektur i världsklass av Erik Giudice Architects

Uppdraget var att skapa ett hus som inspirerar. När EGA först besökte platsen var det läget, vattnet och det unika ljuset som fångade arbetsgruppen. Resultatet är en byggnad med helt eget liv och en unik dragningskraft.

Erik Guidice citat 1920x1080.jpg

Kontorslandskap som ger ny energi åt medarbetarna och varumärket

I Prisma kommer ljuset både från utsidan och det vackra atriet som sträcker genom huskroppen. Moderna material förstärker det sofistikerade formspråket i väggar, glaspartier och undertak. Fönsterplatser med magisk utsikt över havet kombineras med avkopplande lounge i mitten.

Välkommen in på en rundtur i ditt nya kontor i 3D-vyn här intill.


Ta chansen att skapa en skräddarsydd lösning

Förhandsintresset är stort för Oceanhamnen och Prisma men ännu finns goda möjligheter att skapa rätt lösning för er verksamhet. Hyr ett helt plan eller två, med interntrappa mellan. Eller välj någon av våra mindre kontorslösningar.

Kontakta oss för ett komplett underlag.

Prisma planritning 1920x1080.jpg

King size takterrass med milsvid utsikt över Öresund 

Ta med lunchlådan ut eller locka med kollegorna på ett arbetsmöte i solskenet. Terrassen blir ett perfekt komplement till kajpromenaden och utrustas med rejäla vindskydd om öresundsbrisen skulle bli för stark.

prisma_terrass_1920x1080.jpg

En del av Oceanhamnen, Helsingborgs egen arkipelag

Här kommer bostäder, kontor, restauranger och handel ta plats i en helt ny stadsdel - Oceanhamnen. En urban arkipelag där den gamla hamnkranen minner om gamla tider på väg mot de nya.

Här kan du läsa mer om Oceanhamnen.

Prisma områdesbild Oceanhamnen 1920x1080.jpg

Följ utvecklingen av projektet Prisma

Prisma är en av de första fastigheterna som byggs i det nya området Oceanhamnen. Det är ett spännande projekt som du kan följa genom hela byggtiden via vår live kamera.

Se byggprocessen för Prisma här

Bild på Peter  Siroky
Peter Siroky
Förvaltare
Helsingborg
Bild på Jan-Erik Johansson
Jan-Erik Johansson
Fastighetschef
Helsingborg