Hoppa till innehåll
Sockerbiten är ett av Wihlborgs nybyggda kontorshus på Sockerbruksområdet i Lund

Sockerbiten

Välkommen till Sockerbiten - vårt nybyggda kontorshus på ett av Lunds bästa lägen. Med en kort promenad når du Lunds stadskärna och bara ett stenkast bort ligger Lunds centralstation.
Bild på Louise Ahnelöv

Louise Ahnelöv

Fastighetschef
046-590 62 91 / Gör intresseanmälan
Om Sockerbiten Planritningar Kontakta oss Om Sockerbiten Planritningar Kontakta oss

Sockerbruksområdet i västra Lund knyts nu samman med centrala Lund. Tillsammans skapar bostäderna och kontorshusen ett mysigt stadskvarter och skapar ännu mera liv i det redan härliga området kring järnvägen. Skyttelbron över järnvägen har blivit en naturlig koppling mellan västra sidan och den centrala sidan av staden för både cyklister och gående.

De största fördelarna med Sockerbruksområdet är att personalen har möjlighet att åka kollektivt till och från Lund centralstation och att våra kunder lättare kan hitta oss när vi finns så centralt

Paul Myllenberg, vd på Lunds kommuns parkerings AB
Paul Myllenberg, vd på Lunds kommuns parkerings AB

Ett stenkast från Lund C

Närheten till Lunds centralstation är oslagbar. Mer stationsnära kontor än så här får du inte. Sockerbiten ligger enbart några minuters promenad från centralstationen och stadskärnan.

Ett guldhus. Sockerbiten är certifierat enligt Miljöbyggnad Guld, ett kvitto på att byggnaden är energieffektiv och har viktiga kvaliteter både vad gäller inomhusmiljö och material. Dessa kvaliteter tillsammans genererar ett mindre negativt fotavtryck på miljön under sin livscykel.

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.
Du är viktig för oss.