Här finns ert nya kontor!

På stationsnära läge i centrala Lund


Sockerbiten - ert nya kontor i Lund


 

Kontor på stationsnära läge i Lund

Sockerbiten ligger inom ett bekvämt gång- och cykelavstånd från centrala Lund med allt vad det har att erbjuda. Med en kort promenad når man Lunds absoluta stadskärna och bara ett stenkast bort ligger Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionsbussar. Mer stationsnära än så här blir det inte!

Husets entréplan nås direkt från Kung Oskars väg och gör det perfekt för cyklister och gående. Väljer man att ta bilen istället är även det lättillgängligt och garage finns i fastigheten.


Med möjlighet att skräddarsy efter era behov 

Efterfrågan på moderna kontorslokaler i centrala Lund är stark. I vårt nybyggda kontorshus Sockerbiten, alldeles i hörnet mot Kung Oskars bro, får ni möjlighet att skräddarsy era lokaler efter behov och önskemål. Var med och påverka planlösning, utformning, storlek såväl som materialval.
Se exempel på planlösningar här

Fastigheten är uppdelad på sex våningar, varav fyra är kontorsplan om ca 350 kvm, där varje plan skapar plats för cirka 20 arbetsplatser. Och det bästa av allt, lokalerna är inflyttningsklara redan i början av nästa år.


 

Mera liv i området kring järnvägen

Området kring järnvägen befinner sig i en omvandlingsprocess där Sockerburksområdet i västra Lund knyts samman med Lunds centrum. En ny gång- och cykelbro över järnvägen, Skyttelbron, har blivit en naturlig koppling mellan västra sidan och den centrala staden.

Kontorshusen Sockerbiten och Posthornet adderar ännu mera liv till det redan härliga området och tillsammans skapar bostäderna och kontorshusen nu ett mysigt stadskvarter.

 


 

Kontakta oss så hjälper vi er!

Vi älskar Lund och är redo att hjälpa er att hitta era nästa kontorslokaler.
Ring någon av oss redan idag.

Henrik Strelert, 046-590 62 88

Louise Ahnelöv, 046-590 62 91

Bild på Henrik Strelert
Henrik Strelert
Förvaltare
Lund
Bild på Louise Ahnelöv
Louise Ahnelöv
Fastighetschef
Lund

Petra cyklar stående

Känn dig trygg med Wihlborgs som hyresvärd

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt. Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid har en omedelbar närhet till dig som hyresgäst, vilket också är viktigt för vår strävan att alltid reagera snabbt och smidigt på dina krav och önskemål. Detta gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.

Marknadsledande i Malmö, Lund och Helsingborg

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Vårt fastighetsbestånd finns i Öresundsregionen och det är här vi hör hemma. Som marknadsledande i både Malmö, Lund och Helsingborg gör vi det möjligt för dig som hyresgäst att växa tillsammans med oss. Vi är ansvarstagande och sätter alltid dig som kund i första hand. Vi agerar långsiktigt, både i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet och i relationer till våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners.