"Den digitala arbetsplatsen och den mänskliga hjärnan"

Wihlborgs Kontaktyta november 2019

Den digitala förändringstakten är hög och nya system och kanaler rullas ut i företag och organisationer. Hur påverkas våra hjärnor av detta? Hur skapar vi en hälsosam och hållbar arbetsplats samtidigt som vi drar nytta av de digitala verktygen på ett smart sätt?

Vi inser alla att vi behöver ha arbetsplatser som är både digitala, flexibla och hållbara. Hur hittar vi balansen när gränserna mellan arbete och fritid suddas ut? Vad kräver nästa generation? Är du kanske chef och funderar över hur man kan driva digital utveckling utan att skapa stress och ohälsa bland medarbetarna?


Föreläsare och panel

På Kontaktytan fick vi lyssna till ett samtal med Calle Rosengren, arbetslivsforskare vid Lunds universitet, Anna Werntoft, affärsutvecklare med mångårig erfarenhet från IT-branschen och Sandy Errestad, Head of Communications på Mapillary. Samtalet leddes av Hans Andersson, affärsutvecklare på Wihlborgs och Anna Nambord HR- och CSR-chef på Wihlborgs.

anna.png

Anna Werntoft

Nordic Leader Digital Strategy & iX, IBM, affärsutvecklare med mångårig erfarenhet från IT-branschen och passion för hur digital transformation kan stärka affärerna. 

calle.png

Calle Rosengren

Arbetsmiljöforskare på Lunds universitet med ett särskilt intresse för hur ny teknik påverkar arbetssätt och arbetsmiljö i organisationer och sättet vi kommunicerar och integrerar med varandra.

Sandy.png

Sandy Errestad

Head of Communications på Mapillary och kommunikationsexpert med fokus på unga tillväxtbolag. Rankad som en av Nordens mest inflytelserika techprofiler. 

Hans.png

Moderator - Hans Andersson

Affärsutvecklare på Wihlborgs.

AnnaN.png

Moderator - Anna Nambord

HR- & CSR-chef på Wihlborgs.


Länkar

Sammanfattning av Kontaktytan, 2 minuter

Hela seminariet, 1 timme 10 minuter