Hoppa till innehåll

Advokatbyrån WSA flyttar in i Helsingborgs nya stadsikon

Ytterligare en hyresgäst har nu tecknat avtal om att flytta in i Helsingborgs nya stadsikon. Till sommaren flyttar nämligen Wesslau Söderqvist Advokatbyrå in i Prisma, vårt nya kontorshus i Oceanhamnen. Prisma är det första kontorshuset som färdigställs i Oceanhamnen. Huset står färdigt för inflyttning vid årsskiftet.

På första parkett i Oceanhamnen

WesslauSöderqvist Advokatbyrå (WSA) har en lång och gedigen historia som sträcker sigtillbaka till starten på 1950-talet då Gärde Wesslau var en av de ledandeadvokatbyråerna i Sverige. 2016 slogs de båda advokatbyråerna Gärde Wesslau ochHökerberg & Söderqvist samman och blev nuvarande Wesslau SöderqvistAdvokatbyrå. Advokatbyrånfinns idag på ett flertal platser i Sverige och till sommaren flyttar de sittHelsingborgskontor från Kungsgatan till Prisma på första parkett i Oceanhamnen.

- Vi valde Prisma för vi gillar att ligga i framkant! Oceanhamnen och speciellt Prisma känns som helt rätt steg för oss inför framtiden, både geografiskt, affärsmässigt och miljömässigt. Vi ser fram emot att nätverka med Prismas övriga spännande hyresgäster och det betyder mycket för oss att huset är miljöcertifierat. Att huset dessutom sticker ut rent utseendemässigt på ett mycket positivt sätt och skapar diskussion är som grädde på moset, alla våra kunder kommer hitta till oss utan problem, säger Petra Loodberg, advokat och delägare hos WSA.

WSA blir en del av ett dynamiskt nätverk i Prisma

Prisma är detförsta kontorshuset som färdigställs i Oceanhamnen. Huset står färdigt förinflyttning vid årsskiftet. Här erbjuds förstklassiga kontorsytor medtechhubben Hetch som husets nav. Hetch kommer driva välkomstservice,mötesfaciliteter och coworking i bottenplan och övriga våningsplan blir kontor.WSA blir en del av ett dynamiskt nätverk med husets övriga hyresgäster som AssistansbolagetFörsäkring Sverige AB, KPMG, EY och Hetch techhub.

-   Vi har haft en fin dialog med Jan-Erik Johansson och Peter Siroky påWihlborgs från början till slut. De har varit väldigt tillmötesgående, vilkethar varit viktigt för oss i valet av hyresvärd, avslutar Petra Loodberg.