Hoppa till innehåll

Framtidens arbetsliv i Hyllie

Hyllie, den snabbväxande stadsdelen i Malmö, har blivit som en magnet för företag och investerare. Med sin närhet till kontinenten, modern infrastruktur och företagsvänliga miljöer, har stadsdelen utvecklats till en plats för bolag att blomstra. – Hyllie är en plats där framtiden tar form, och vi är glada att kunna vara en del av den resan, säger Philip Modig, förvaltare på Wihlborgs.

Hyllie visar vägen för Malmös framtida utveckling som hållbar stad och här kan företag hitta den perfekta balansen mellan arbete och livskvalitet. Wihlborgs har startat flera spännande projekt här – bland annat det senaste kontors- och mobilitetshuset, Vista, som är deras största projekt hittills. Wihlborgs ser en stor potential i Hyllie, här kan de skapa arbetsplatser som lever upp till framtidens krav.

–Det är tydligt att företagen ser det som vi ser. Efterfrågan på kontorsutrymme i Hyllie har aldrig varit större. Stadsdelens attraktivitet för företag har en stark grund i dess strategiska läge. Hyllie är en knutpunkt som förbinder Sverige och Danmark, och dess närhet till Malmö C och Öresundsbron gör det enkelt för företag att expandera och samarbeta över gränserna, säger Philip Modig.

Vista är en kontorsfastighet som tar hänsyn till hela människan. Här bygger vi för att du ska hinna ha kul på jobbet, göra dina ärenden runt hörnet och ha tid för återhämtning i vardagen.

Men varför väljer företag att etablera sig i just Hyllie? Svaret är mångfacetterat:

Läge och tillgänglighet: Med tåg tar det bara 7 minuter till Malmö C och Hyllie är även en knutpunkt för stads- och regionbussar vilket gör pendling till området enkelt. Hyllie är dessutom strategiskt beläget för företag med internationella ambitioner. Dess närhet till både Köpenhamns flygplats och Köpenhamn underlättar för samarbeten över landsgränser.

Hållbarhet: Hyllie har gjort stora satsningar på hållbarhet och gröna lösningar. För företag som strävar efter att vara en del av en framtid där miljöhänsyn spelar en central roll, är Hyllie det självklara valet.

Nätverk och samarbete: I Hyllie finns en unik möjlighet till nätverkande och samarbete. Företag har chansen att dra nytta av närheten till andra företag och en livlig evenemangskalender som främjar affärstillväxt och idéutbyte.

Livskvalitet: Slutligen erbjuder Hyllie allt som behövs för en balanserad livsstil, såsom ett brett utbud av restauranger, butiker, grönområden och rekreation.

I Hyllie hittar du en rik blandning av bostäder, kontor, service och handel. Med tåget når du Köpenhamns flygplats och Malmö C, på under 15 minuter.

Med sin perfekta blandning av arbetsmöjligheter, hållbarhet och livskvalitet blir Hyllie en alltmer lockande destination för företag som vill forma sin framtid i en dynamisk och växande region. Här bygger nu Wihlborgs upp ett kluster av fastigheter för att hyresgäster ska kunna växa och flytta i området i takt med att behoven förändras.

– För Wihlborgs är vårt engagemang i Hyllie en naturlig förlängning av vår strävan att forma framtidens arbetsmiljöer. Vårt senaste projekt, Vista, representerar vår dedikation till att skapa innovativa och hållbara arbetsplatser som är i linje med de föränderliga behoven hos moderna företag, säger Philip Modig innan han avslutar:

– Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av denna utveckling och välkomna fler företag till expansiva Hyllie.


Relaterade artiklar

Ett blivande landmärke där hyresgästerna ska må bra
Ett blivande landmärke där hyresgästerna ska må bra

Hållbar fastighetsutveckling

Ett blivande landmärke där hyresgästerna ska må bra

Snart tas första spadtaget i bygget av Vista, ett kontorshus som kommer sträcka sig högt över det skånska landskapet och ge en ny siluett till Hyllie. Här kommer Wihlborgs kunna erbjuda större företag hela våningsplan med unika vyer och med hållbarhet och trivsel i fokus.

Våra senaste artiklar

Från sockerfabrik till modern arbetsplats - Raffinaderiets historiska resa i hjärtat av Lund
Från sockerfabrik till modern arbetsplats - Raffinaderiets historiska resa i hjärtat av Lund

Hållbar fastighetsutveckling

Från sockerfabrik till modern arbetsplats - Raffinaderiets historiska resa i hjärtat av Lund

I hjärtat av Lund döljer sig historiens vingslag bakom Raffinaderiets tegelbeklädda fasad. Husets resa från en sockerfabrik på 1800-talet till en modern arbetsplats på 2000-talet, kantas av flera spännande inslag som vittnar om Lunds industrihistoria genom decennierna.
Flytten till Brunnshög blev ett lyft för Länsförsäkringar
Flytten till Brunnshög blev ett lyft för Länsförsäkringar

Flytten till Brunnshög blev ett lyft för Länsförsäkringar

Valet att flytta till växande Ideon och Brunnshög har gett flera goda effekter för Länsförsäkringar Lund. De nyrenoverade lokalerna i Wihlborgs kontorshus Node inspirerar, och känslan i den växande stadsdelen är helt rätt för företagets utveckling.