Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Medeon i Malmö

Forskningsparken Medeon Science Park är hem för ett 60-tal kunskapsintensiva Life Science-företag.

3 Lediga lokaler på Medeon

Nytt kontorshus på Medeon
Nytt kontorshus på Medeon

Per Albin Hanssons väg 41

+13

Nytt kontorshus på Medeon

Nybyggd kontorsfastighet för Life Science företag
Nybyggd kontorsfastighet för Life Science företag

Per Albin Hanssons väg 41

+16

Nybyggd kontorsfastighet för Life Science företag

Kontorshotell för Life Science i Malmö
Kontorshotell för Life Science i Malmö

Per Albin Hanssons väg 41

+17

Kontorshotell för Life Science i Malmö

Medeon Science Park har ett attraktivt läge i Malmö med närhet till både city, Skånes universitetssjukhus, Malmö universitet och Mobilia. Här kan vi erbjuda alla företag inom Life Science, stora som små, allt från kontorsrum till flera våningsplan. Hos Medeon Labs kan ni hyra labb-bänkar i ett välutrustat labb. Tillväxten i forskningsparken är god och den nybyggda fastigheten på området har ökat forskningsparkens attraktiva profil och atmosfär ännu mer.

Medeons fasad med träd i förgrunden.
Lounge-område med rosa möbler.
Flygfoto av Medeons byggnader.

Strategiskt läge

Medeon Science Park erbjuder ett strategiskt läge med närhet till city, sjukhus och service. Det nyligen renoverade köpcentret Mobilia ligger ett stenkast bort och om du behöver en paus ligger Pildammsparken nära. På gångavstånd finns också Skånes Universitetssjukhus. Här är det nära till tåg-och busskommunikationer via station Triangeln.

Inspirerande miljö

Närheten till andra Life Science-företag, universitetssjukhus och universitet bidrar till en företagsam och kunskapintensiv atmosfär i området där små och stora företag kan mötas på ett naturligt och enkelt sätt för att utbyta kunskap och hitta inspiration. Medeons nätverksträffar skapar många värdefulla forsknings- och affärsförbindelser.

Galencias framgångsresa på Medeon

Att vara en del av Medeon är något Galenica värdesätter väldigt högt.

Galencias framgångsresa på Medeon

Medarca hjälper äldrevården hantera läkemedel säkert

Medeon har varit bra som plattform när vi pratar utåt i kundmöten.

Medarca om att vara hyresgäst på Medeon

Biora närmar sig 40 år på Medeon

På Medeon Science Park i Malmö har medicinteknikföretaget Biora upplevt flera utvecklingsfaser, ännu fler lokalbyten, men också tilldelats pris för sina prestationer.

Biora närmar sig 40 år på Medeon

Nu gör vi plats för fler på Medeon!

Våra befintliga lokaler på Medeon Science Park är idag nästan fullt uthyrda så nu expanderar vi och erbjuder fler företag inom Life Science möjligheten att etablera sig på området.

Upptäck Forskaren 1 på Medeon

Medeon Science Parks filosofi är att varje tillväxtbransch har sina unika behov och fokus ligger på kunskapsintensiva företag inom Life Science (läkemedel, medicinteknik, bioteknik och hälsovård). Medeon Science Park erbjuder ett stimulerande företagsklimat på ett idealiskt läge i Malmö. Tillväxten i forskningsparken är god och nya byggnader planeras som kommer att ge området en attraktiv profil och atmosfär. Totalt är mer än 100 000 kvm reserverade för verksamheter inom Life Science-området.

Här finns Medeon

Besöksadress: Per Albin Hanssons Väg 41, 214 32 Malmö.

Cykelavstånd inom Malmö

Bussförbindelser i närheten

Garage för bil och cykel

Letar du lokal i centrala Malmö?

Vi har lokaler som passar de flesta typer av verksamheter. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare i dina lokaltankar.

Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.