Hoppa till innehåll
Gimle 1 (Dungen) , fastighet med kontor och kommersiella lokaler i Hyllie, Malmö

Dungen

I direkt anslutning till Hyllie station finns Kv. Dungen Atriet är husets glödande hjärta och ger ett varmt och ljust sken på kvällen.

Om fastigheten

Fantastiskt skyltläge

I direkt anslutning till Hyllie station finns Kv. Dungen som byggdes 2019 – med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé.

En grön och levande miljö

Fastigheten är grön i flera bemärkelser - den certifieras enligt Miljöbyggnad Guld och inne i entréplanets atrium planteras träd för att få en grön och levande miljö. Atriet är husets glödande hjärta och kommer ge ett varmt och ljust sken på kvällen.

Fastigheten har sex våningsplan och i bottenplan finns två kommersiella lokaler.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger och i köpcentret Emporia finns all tänkbar service och handel.

Kommunikation

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. Garagemöjligheter finns i fastigheten även externa garage finns på området.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Dungen

 • Lokalarea (LOA):

  9 166

 • Stad:

  Malmö

 • Solceller

  Ja

 • Garage

  Ja

 • Fastighetsbeteckning

  Gimle 1

Letar du kontor i Malmö?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt kontorslösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga kontor.

Våra lediga kontor i Malmö
Vy över innergården i fastigheten Dungen med grönska och gångar på olika nivåer.
Vy av fastigheten Dungen i Hyllie med stora glasfasader.
Interiör i fastigheten Dungen i Hyllie.

En kontorsfastighet utöver det vanliga

Kontorshuset Dugen erbjuder verkligen en arbetsmiljö utöver det vanliga; planterade träd, golv av mossa och träbeklädda gångbroar. Men det är inte enbart materialvalen och interiören som gör Dungen till en arbetsplats utöver det vanliga, huset är grönt i flera bemärkelser och har ett brett hållbarhetsfokus, ex. är byggnaden certifierad enligt Miljöbyggnad Guld.

2019 vann Dungen Malmö Stads byggnadspris för sin höga arkitektoniska kvalitet. Här kan du läsa mer om det.

Atriet är husets glödande hjärta

Redan på ett tidigt stadium i projektet Dungen började vi jobba med arkitekturen. Målet var att skapa något annorlunda som stack ut i Hyllie. Atriet är husets glödande hjärta och lyser varmt kvällstid. Interiören genomsyras av hållbara och tåliga material som åldras vackert. Väggarna i atriet, liksom den öppna spiraltrappan, är klädd med smala ribbor och golvet i entréplan är slipad gatsten som förstärker utomhuskänslan. Även kontorsmiljöerna i huset har inslag av trä för att skapa en varm och naturlig känsla.

Spännande fasad med vackert intryck

Fokus låg hela tiden på att bidra till stadsutvecklingen med variation i stadsbebyggelsen i Hyllie och att ge staden något vackert. De veckade fönstren och husets fasad skapar en variation som ger fina skuggeffekter på huset och ett spännande och vackert intryck. I lokalytorna skapade vi en generös rumshöjd som tillsammans med de höga fönstren gav ljusa arbetsytor med härligt dagsljus.

Karta

Hitta till Hyllie allé 36 i Malmö.

Om området

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Läs mer om Hyllie/Svågertorp

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Philip Modig

Philip Modig

Förvaltare
040-661 97 31
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.