Showroom / kontor

Rundelsgatan

Centrum, Malmö

Lokalen passar för  kontor, butik eller någon form av utställnings - verksamhet.
Den  originella formen gör lokalen unik. Generöst med fönster för max insläpp av dagsljus.Och som även bidrar till ett utmärkt synligt läge för butik eller showroom.

Lokalen ska renoveras så här får man tillfälle att skapa sin egen planlösning.

Utmärkt läge oavsett om man kommer med bil, tåg , buss eller cyklar.

Tåg
Buss
Parkering
Mäster nils_office_final.jpg
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö, fem minuters promenad från centralstationen och alldeles intill köpcentret kv. Caroli som fått en rejäl ansiktslyftning. Strax intill ligger kulturkvarteret Sankt Gertrud med café, restauranger, konferensmöjligheter och after work. I området finns ett brett utbud av restauranger och till Stortorget promenerar du på ett par minuter. Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med två parkeringshus i närområdet.

Läs mer om Erik Menved 37

Kommunikationer

Bra kommunikationer med busshållplats utanför fastigheten och endast ett par minuters promenad till centralstationen. Goda parkeringsmöjligheter i Petrigaraget som ligger alldeles intill fastigheten.

Service

All tänkbar service i form av butiker och restauranger finns i närområdet. Närmaste granne är Köpcentret Kv. Caroli med restauranger, café, livsmedelsaffär och ett brett utbud av butiker.

Liknande lokaler