Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Malmö centrum

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Malmö centrums olika stadsdelar har alla sig egen charm och karaktär

Malmö centrum är ett stort område som sträcker sig hela vägen från centralstationen i norr till Medeon i söder. Här ligger omtyckta stadsdelar som Gamla staden, Davidshall och Triangeln – alla med sin egen charm och karaktär. Vi är den främsta kommersiella fastighetsägaren i Malmö centrum och våra kontor och butikslokaler ligger mitt i smeten, med promenadavstånd till allt. Dessutom finns det goda förbindelser till och inom centrum. Från centralstationen och Triangeln går tågen till Helsingborg, Lund, Trelleborg och Köpenhamn, och med buss tar du dig snabbt dit du vill.

Medeon är en forskningspark nära Skånes Universitetssjukhus, Triangeln och Södervärn. Här samlas näringsliv, akademi och region för att tillsammans driva forskningen inom life science framåt. Det uppstår ständigt nya samarbeten och synergier på Medeon, mycket tack vare inkubatorverksamheten som stöttar företag med tillväxtpotential. Wihlborgs äger Medeon tillsammans med Malmö stad, och erbjuder moderna labbytor och kontor i alla storlekar. På området finns flera lunchrestauranger och tvärs över gatan, på Mobilia, är serviceutbudet ännu större.

I de centrala delarna av Malmö är vi en viktig aktör som är med och driver på utvecklingen för att hela tiden kunna erbjuda våra hyresgäster optimala förutsättningar för sin verksamhet. Blandningen av nytt och gammalt i Malmös stadskärna skapar en miljö att trivas och växa i.

Sofie Karlsryd, fastighetschef Malmö city norr
Sofie Karlsryd, fastighetschef Malmö city norr

Ett urval av våra fastigheter i centrala Malmö

Erik Menved 37

Erik Menved 37

Neptun 6

Neptun 6

Slagthuset 1

Slagthuset 1

Sparven 15

Sparven 15

Nora 11

Nora 11

Sankt Jörgen 21

Sankt Jörgen 21

Börshuset 1

Börshuset 1

Elefanten 40

Elefanten 40

Fisken 18

Fisken 18

Forskaren 1

Forskaren 1

Sirius 3

Sirius 3

Väktaren 3

Väktaren 3

Letar du lokal i Malmö centrum?

Vi har lokaler som passar de flesta typer av verksamheter. Kontakta mig så hjälper jag dig gärna vidare i dina lokaltankar.

Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post