Hoppa till innehåll
Exteriör

Erik Menved 37

Välkommen till en centrumnära fastighet för kontor och butiker i ljusa miljöer. Bra kommunikation, lastbrygga, närhet till service och garage i huset.

Om fastigheten

Rymliga kontors- och butikslokaler

Fördelat på fastighetens åtta våningsplan finns rymliga och välplanerade lokaler för kontor och butiksverksamheter. Lokalerna nås enkelt via trapphusentréer eller via ingång direkt från markplan.

Lastbrygga för enklare leveranser

På fastighetens baksida finns en lastbrygga att tillgå, vilket underlättar vid mottagande av leveranser och i källarplan finns garage samt förråd att hyra.

Grönskande innergård

Erik Menved byggdes i början av 70-talet och har en stilren fasad i mörkt tegel med generösa ljusinsläpp från de många fönsterpartierna. Det finns en grönskande innergård med olika planteringar som skapar ett harmoniskt blickfång från flera av lokalerna. I detta centrala område finns även närheten till parker, utemiljöer och stadsliv.

Service

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Kommunikation

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Erik Menved 37

 • Lokalarea (LOA):

  23 280

 • Stad:

  Malmö

 • Antal våningar

  8

 • City

  Läge

 • Stationsnära

  500 meter

 • Garage i huset

  Ja

Från brädspel till trädgårdsklubb – på IO Interactive uppmuntras alla initiativ

Mitt i myllret i Malmöstadsdelen Caroli har spelutvecklingsstudion IO Interactive sitt kontor där drygt hundra personer från 38 olika länder utvecklar världskända tv-spelsuccéer.

Läs hela artikeln

Lediga lokaler i fastigheten

Butikslokal med maximal synlighet
Butikslokal med maximal synlighet

Kattsundsgatan 7

+10

Butikslokal med maximal synlighet

Kontor på centralt läge
Kontor på centralt läge

Östergatan 20

+8

Kontor på centralt läge

Butikslokal nära Malmö Central
Butikslokal nära Malmö Central

Östergatan 22

+7

Butikslokal nära Malmö Central

Butikslokal med bra skyltmöjligheter
Butikslokal med bra skyltmöjligheter

Mäster Nilsgatan 6

+5

Butikslokal med bra skyltmöjligheter

Butik eller kontor med fantastiska möjligheter.
Butik eller kontor med fantastiska möjligheter.

Rundelsgatan

+4

Butik eller kontor med fantastiska möjligheter.

Kontor med flexibel planlösning i ljusa lokaler
Kontor med flexibel planlösning i ljusa lokaler

Kattsundsgatan 27

+6

Kontor med flexibel planlösning i ljusa lokaler

Karta

Välkommen till Östergatan 20 i Malmö!

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

Förvaltare
040-690 57 83
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.