Hoppa till innehåll

Spettet 11

I denna fina fastighet erbjuds moderna kontorslokaler utöver det vanliga. En stor fördel med denna kontorsbyggnad är även närheten till Lund C.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Spettet 11

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Om fastigheten

På fantastiskt läge vid Västra Stationstorget (västra sidan av Lund C) ligger denna fastighet. Byggnaden ligger precis intill Polishuset och stod klar 2008. Husets 1500 kvm fördelas mellan olika hyresgäster så som bland annat Polisen och advokatbyråer. Modern karaktäristisk byggnad med fräscha kontorslokaler. Närheten till Lund C gör detta till ett optimalt pendlingsläge både med buss, tåg och spårvagn.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad iDrift nivå Silver

Service

I närområdet finns bland annat gym, apotek, bank, livsmedelsbutiker, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer finns runt hörnet, även Stadsbiblioteket ligger på behagligt gångavstånd från fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter finns i närliggande P-hus.

Kommunikation

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV.  Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Daniel Petrovski

Daniel Petrovski

Förvaltare
046-590 62 58
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.