Hoppa till innehåll

Syret 6 - Delta 4

Delta 4 är perfekt belägen med spårvagnsstation ett stenkast från fastigheten. I denna miljö kommer ditt företag att trivas och utvecklas.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Syret 6 - Delta 4

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Om fastigheten

Delta 4 har en välkomnande atmosfär med rymlig entré i en central ljusgård, där gångbroar knyter samman husets två flyglar. Den ljusa, luftiga arkitekturen ger både dina medarbetare och deras kreativitet högt i tak.

Ideon Science Park är en livgivande lunga för hela det expansiva området i nordöstra Lund. Med Lunds universitet, Tekniska högskolan och Ekonomihögskolan i sin omedelbara närhet är Ideon den självklara mötesplatsen för näringsliv, forskning och det offentliga. Som Ideonföretag får du ta del av ett brett serviceutbud och nätverk.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad iDrift - Wihlborgs är stolta över att vara en av de första i Sverige som certifierar en fastighet enligt Miljöbyggnad iDrift. Denna certifiering innebär att vi prioriterar både miljö och arbetsmiljö för fastigheten.

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet från Delta 4 ligger hållplats Ideontorget.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Magnus Andersson

Magnus Andersson

Förvaltare
046-590 62 28
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.