Hoppa till innehåll

Forskaren 3

I denna fina fastighet erbjuds väl genomtänkta kontorsmiljöer samt generöst med yta för samvaro och möten. Här blir du även en del av Ideon Science Park.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Forskaren 3

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Om fastigheten

Forskaren 3 består av två separata huskroppar sammanbundna med passage i plan tre. Här erbjuds yteffektiva och välplanerade arbetsmiljöer i de övre våningsplanen, kompletterade med ytor för samvaro, paus och mötesfaciliteter i entréplan.

Ideon Science Park är en av de mest spännande platserna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Här finns över 400 företag inom bland annat connectivity, ICT, life science, cleantech, energi, hälsoteknik och smarta material. Vi har även många företag i parken som erbjuder affärsstöd till företag. Mer än 10.00 personer har Ideon som arbetsplats.

Service

Inom gångavstånd finns restauranger, bank, friskvård, frisör och hotell. På fastigheten finns markparkering, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar. Tillgång till omklädningsrum med dusch för de som arbetar i huset.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Från Forskaren 3 är närmsta hållplats Telefonplan.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Magnus Andersson

Magnus Andersson

Förvaltare
046-590 62 28
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.