Hoppa till innehåll

Diabasen 1

Trevlig fastighet som erbjuder olika typer av lokaler för kontor, lager och verkstad. Mycket lättillgänglig byggnad med otrolig takhöjd

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Diabasen 1

  • Stad:

    Lund

  • Takhöjd:

    6 meter

Om fastigheten

På ständigt expanderande Gastelyckan, ett industri- och företagsområde i sydöstra Lund ligger denna fastighet bestående av två huskroppar, Skiffervägen 26 A-B. Blandad karaktär med kontor, lager (med 6 meter i takhöjd) och verkstad. Här finns både portar i markplan och regelrätta lastbryggor. Lätt att parkera samt bra möjlighet till in-och urlastning. 

Den ena huskroppen har från början byggts för en hyresgäst, men är numera uppdelad i fyra lokaler. Den andra huskroppen byggdes 2018-2019 och är kombinerad butik, kontor och lager åt nuvarande hyresgäst Optimera.

Service

Hotell, bensinmack och lunchrestauranger finns i området. Lunds stadskärna med all tänkbar service nås inom bara några få minuters bilfärd.

Kommunikation

Gastelyckans primära fördel är enkelheten att ta sig hit med bil, E22 ligger i nära anslutning till området. Det går även smidigt att nå Dalby, Södra Sandby eller Veberöd via omkringliggande landsvägar. Man kan ta regionbuss till bland annat Dalby på 12 minuters resväg.

Lediga lokaler i fastigheten

Rymlig lokal som erbjuder det mesta
Rymlig lokal som erbjuder det mesta

Skiffervägen 26

+4

Rymlig lokal som erbjuder det mesta

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.