Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Gastelyckan i Lund

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

Se alla lediga lokaler på Gastelyckan

Företagarnas stadsdel i Lund

Gastelyckan byggdes i mitten av 1980-talet och har sedan dess lockat många Lundaföretag. Här finns det inga bostäder. Hela området har istället dedikerats åt att möta företagens behov av smidig logistik, generösa ytor och goda parkeringsmöjligheter. Med sitt strategiska läge intill E22 är det lätt att ta sig både norrut och österut från Gastelyckan. Dessutom finns det planer på att bygga en egen motorvägsavfart, som kommer göra stadsdelen ännu mer lättillgänglig.

Lund expanderar och Gastelyckan likaså. Det är många som ser de stora fördelarna med att arbeta här och efterfrågan på lediga lokaler är stor. De senaste åren har vi förtätat området genom att bygga fastigheter anpassade för såväl kontorsföretag, butiksverksamhet och produktion. Och i takt med att Gastelyckan växer så gör också serviceutbudet det. Idag finns det gott om lunchställen, byggvaruhus, grossister, hotell och tjänsteföretag samlade på området.

Våra fastigheter på Gastelyckan

Skiffervägen 26

Skiffervägen 26

Skiffervägen 32

Skiffervägen 32

Skiffervägen 24

Skiffervägen 24

Skiffervägen 14

Skiffervägen 14

Letar du efter lokaler på Gastelyckan?

Kontakta mig. Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post