Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Gastelyckan i Lund

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

Företagarnas stadsdel i Lund

Gastelyckan byggdes i mitten av 1980-talet och har sedan dess lockat många Lundaföretag. Här finns det inga bostäder. Hela området har istället dedikerats åt att möta företagens behov av smidig logistik, generösa ytor och goda parkeringsmöjligheter. Med sitt strategiska läge intill E22 är det lätt att ta sig både norrut och österut från Gastelyckan. Dessutom finns det planer på att bygga en egen motorvägsavfart, som kommer göra stadsdelen ännu mer lättillgänglig.

Lund expanderar och Gastelyckan likaså. Det är många som ser de stora fördelarna med att arbeta här och efterfrågan på lediga lokaler är stor. De senaste åren har vi förtätat området genom att bygga fastigheter anpassade för såväl kontorsföretag, butiksverksamhet och produktion. Och i takt med att Gastelyckan växer så gör också serviceutbudet det. Idag finns det gott om lunchställen, byggvaruhus, grossister, hotell och tjänsteföretag samlade på området.

3 lediga lokaler på Gastelyckan

Praktisk kontorslokal med stort lager

Skiffervägen 60

+4

Praktisk kontorslokal med stort lager

Smart kontor med verkstad inne i lokalen

Skiffervägen 48

+5

Smart kontor med verkstad inne i lokalen

Rymlig lokal som erbjuder det mesta

Skiffervägen 26

+4

Rymlig lokal som erbjuder det mesta

Letar du efter lokaler på Gastelyckan?

Kontakta mig. Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post