Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Gastelyckan i Lund

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

1 lediga lokaler på Gastelyckan

Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge
Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge

Sellerigatan

Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge

4 anledningar att välja Gastelyckan

Infrastruktur för logistik

Gastelyckan byggdes i mitten av 1980-talet och har sedan dess lockat många företag inom lager, industri, verkstad och handel. Som renodlat företagsområde, utan bostäder, har infrastrukturen dedikerats åt att möta företagens behov av smidig logistik, generösa ytor och goda parkeringsmöjligheter.

Strategiskt läge

Med sitt strategiska läge intill E22:an är det lätt att ta sig norrut mot Stockholm och sydväst mot Malmö och Köpenhamn. Området har en egen motorvägsavfart som gör stadsdelen lättillgänglig för bil- och lastbilstrafik.

Populärt för olika branscher

Bredvid Gastelyckan/Hasslanda har det nya bostadsområdet Råbylund vuxit fram med skolor, grönområden och promenadstråk. Det nya grannområdet har gjort Gastelyckan till en plats med liv och rörelse och efterfrågan på lediga lokaler är stor. Idag kantas gatorna av lunchställen, byggvaruhus, blomsterhandel, grossister, hotell och tjänsteföretag.

Utbyggd kollektivtrafik

Gastelyckan/Hasslanda trafikeras av en stadsbuss som tar passagerare till och från Lund centrum på under 10 minuter. De gula regionbussarna stannar längs med de stora vägarna intill området och erbjuder smidiga pendlingsförbindelser för medarbetare som bor i andra delar av Skåne som Sjöbo, Veberöd, Tomelilla och Simrishamn.

Nybyggnation för Inpac i södra Lund

Under våren 2024 flyttade kontraktstillverkaren Inpac in i sina nya lokaler på Hasslanda. Anläggningen omfattar 6 400 kvm och består av kontor, lager, produktion och teknikutrymme.

Läs mer om nybyggnationen här

Hasslanda är ett av Lunds mest attraktiva verksamhetsområden och ligger i direkt anslutning till E22. Att det skapas utrymme i Lund för flera olika segment, inte minst produktionsverksamhet med många arbetstillfällen, är viktigt för stadens utveckling i sin helhet.

Ulrika Hallengren, vd Wihlborgs
Ulrika Hallengren, vd Wihlborgs

Restaurangutbudet på Gastelyckan

Området har flera restauranger och caféer med ett varierande matutbud.

Ladda ner karta över restauranger

Skräddasy din nästa arbetsplats

Nu finns en unik möjlighet att bygga en helt ny anläggning i Hasslanda. Området erbjuder perfekt läge för verksamheter inom lager, logistik och produktion.

Läs mer om möjligheterna här

Grönskande promenadstråk, lunchrestauranger och olika verksamheter inom handel gör Gastelyckan/Hasslanda till ett trevligt område. Ett utmärkt val för dig med verksamhet inom logistik, industri och transport som även vill kunna erbjuda en trevlig omgivning för dina medarbetare.

Louise Ahnelöv, fastighetschef Lund
Louise Ahnelöv, fastighetschef Lund

Letar du efter lokaler på Gastelyckan?

Kontakta mig. Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.