Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Gastelyckan i Lund

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

2 lediga lokaler på Gastelyckan

Praktisk kontorslokal på Gastelyckan
Praktisk  kontorslokal på Gastelyckan

Skiffervägen

Praktisk kontorslokal på Gastelyckan

Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge
Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge

Sellerigatan

Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge

Företagarnas stadsdel i Lund

Gastelyckan byggdes i mitten av 1980-talet och har sedan dess lockat många Lundaföretag. Här finns det inga bostäder. Hela området har istället dedikerats åt att möta företagens behov av smidig logistik, generösa ytor och goda parkeringsmöjligheter. Med sitt strategiska läge intill E22 är det lätt att ta sig både norrut och österut från Gastelyckan. Dessutom finns det planer på att bygga en egen motorvägsavfart, som kommer göra stadsdelen ännu mer lättillgänglig.

Lund expanderar och Gastelyckan likaså. Det är många som ser de stora fördelarna med att arbeta här och efterfrågan på lediga lokaler är stor. De senaste åren har vi förtätat området genom att bygga fastigheter anpassade för såväl kontorsföretag, butiksverksamhet och produktion. Och i takt med att Gastelyckan växer så gör också serviceutbudet det. Idag finns det gott om lunchställen, byggvaruhus, grossister, hotell och tjänsteföretag samlade på området.

Letar du efter lokaler på Gastelyckan?

Kontakta mig. Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.