Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Gastelyckan i Lund

Gastelyckan är ett stadsliknande område med en infrastruktur anpassad till företagens behov och byggt för att erbjuda optimala förutsättningar för olika typer av verksamheter. Wihlborgs har flera fastigheter på Gastelyckan så här finns goda möjligheter att hitta en lokal där ni kan känna er hemma. 

Företagarnas stadsdel i Lund

Gastelyckan byggdes i mitten av 1980-talet och har sedan dess lockat många Lundaföretag. Här finns det inga bostäder. Hela området har istället dedikerats åt att möta företagens behov av smidig logistik, generösa ytor och goda parkeringsmöjligheter. Med sitt strategiska läge intill E22 är det lätt att ta sig både norrut och österut från Gastelyckan. Dessutom finns det planer på att bygga en egen motorvägsavfart, som kommer göra stadsdelen ännu mer lättillgänglig.

Lund expanderar och Gastelyckan likaså. Det är många som ser de stora fördelarna med att arbeta här och efterfrågan på lediga lokaler är stor. De senaste åren har vi förtätat området genom att bygga flera nya fastigheter med kontor, butiker, lager, verkstäder och industrilokaler. Och i takt med att Gastelyckan växer så gör också serviceutbudet det. Idag finns det gott om lunchställen, byggvaruhus, grossister, hotell och tjänsteföretag samlade på området. 

Våra fastigheter på gastelyckan

Diabasen 1

Diabasen 1

Diabasen 3

Diabasen 3

Flintan 3

Flintan 3

Skiffern 2

Skiffern 2

Letar du efter lokaler på Gastelyckan?

Kontakta mig. Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post