Hoppa till innehåll
Exteriör

Grustaget 2

Fastigheten är belägen på Väla Södra företagsområde. Fastigheten har goda parkeringsmöjligheter och är dessutom inhängnad med säkershetsstaket.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Grustaget 2

  • Lokalarea (LOA):

    3704 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Fastigheten är belägen på Väla Södra företagsområde.

I huset finns en mix av olika verksamheter, som t ex entreprenörsföretag och försäljning. Storleken på lokalerna varierar.

Fastigheten har goda parkeringsmöjligheter och är dessutom inhängnad med säkershetsstaket.

Service

Här finns anslutning till motorväg och närheten till Väla centrum med butiker, service och restauranger.

Kommunikation

Bussförbindelser finns i området. Närhet till E4:an och E6:an.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.