Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Väla Södra och Väla Norra i Helsingborg

Väla Södra och Väla Norra, som brukar kallas Bergas systerområden, är båda lättillgängliga industriområden med massa bekvämligheter som ligger precis i närheten av Berga i Helsingborg.

Ett område för större verksamheter med behov av egen fastighet

Norr om Helsingborg, precis där de stora pulsådrorna E4, E6 och E20 korsas, ligger Väla södra och norra. Här samlas stora och små företag från en mängd olika branscher. Det är smidigt att ta sig hit med bil eller buss. Från centrum går stadsbussarna med täta turer och resan tar knappt tjugo minuter. Tack vare närheten till köpcentret finns alla bekvämligheter här, som exempelvis butiker, restauranger, återvinning, bensinstationer och goda parkeringsmöjligheter.

Wihlborgs äger flera kommersiella fastigheter på Väla södra och norra. Vi ser att det är många som vill arbeta här och efterfrågan på lediga lokaler är stor. Det finns goda möjligheter att både förtäta och expandera området. I framtiden planerar vi därför att successivt utöka vårt fastighetsbestånd här. Just nu erbjuder vi kontor, lager och industrilokaler på området, men vi har också flera byggbara tomter som kan anpassas efter ditt företags behov och önskemål. 

Väla ligger granne med Väla köpcentrum och hela dess utbud av butiker och restauranger. Precis runt hörnet finns även motorvägarna både mot Stockholm och Göteborg.

Max Alsborn, fastighetschef Väla Södra och Väla Norra
Max Alsborn, fastighetschef Väla Södra och Väla Norra

Våra fastigheter på Väla

Grusgropen 3

Grusgropen 3

Grusplanen 2

Grusplanen 2

Grustaget 1

Grustaget 1

Grusbacken 1

Grusbacken 1

Rubinen 1

Rubinen 1

Zirkonen 2

Zirkonen 2

Letar du efter lokaler på Väla?

Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Skicka e-post