Hoppa till innehåll
  • Parkering

    Goda

  • Skyltläge

    Perfekt

  • Portar

    12 st

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 st butiker och restauranger. Till Väla är det ca 3 km och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 2 km norr om fastigheten, här hittar du bla ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen exempelvis Pölsemannen.

Området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver...

Läs mer om området

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Pinnmogatan som ligger 350 meter bort och trafikeras av stadsbusslinje nr 27 två gånger varje timme.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Max Alsborn

Max Alsborn

Fastighetschef
042-490 46 08 / Skicka e-post

6 andra lokaler

Lager med 11 portar och kontor

Blockgatan 8

Lager med 11 portar och kontor

Kontor med lager samt 3350 kvm inhägnad mark

Grustagsgatan 11

Kontor med lager samt 3350 kvm inhägnad mark

Kontor och lager med bra skyltläge på Berga

Karbingatan 18

Kontor och lager med bra skyltläge på Berga

Lager med tre portar och kontor

Florettgatan 35

Lager med tre portar och kontor

Unik möjlighet - Berga Flexhus

Kastellgatan 2

Unik möjlighet - Berga Flexhus

Möjlighet för etablering i egen fastighet

Muskötgatan 12

Möjlighet för etablering i egen fastighet

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.