Hoppa till innehåll
Fastigheten

Grustaget 1

Lager och kontor i två plan med goda parkeringsmöjligheter. Fastighet med bra skyltläge och nära anslutning till motorväg.

Om fastigheten

Lagerlokal med många portar och stor markyta

Här finns lager med många portar i anslutning till en stor markyta. Kontoret är i två plan med cellkontor med fönster i flera väderstreck.

Gemensam innergård

Intill pentryt finns en gemensam innergård med grönskande växter. Området är inhägnat med många parkeringsplatser. Närheten till motorleder gör detta till en attraktiv arbetsplats för många.

Grustaget 1 är en fastighet från senare delen av 80-talet. 

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns på Berga som ligger 2 kilometer norr om fastigheten, här hittar du ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 350 meter bort och trafikeras av stadsbuss.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Grustaget 1

 • Lokalarea (LOA):

  4008 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Antal portar

  12

 • Våningsplan

  2

 • Skyltläge

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Ny chans till kontor på Väla Södra
Ny chans till kontor på Väla Södra

Grustagsgatan 37

+3

Ny chans till kontor på Väla Södra

Dags för ny etablering på Väla Södra?
Dags för ny etablering på Väla Södra?

Grustagsgatan 37

+6

Dags för ny etablering på Väla Södra?

Karta

Hitta till Grustagsgatan 35 i Helsingborg. 

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.