Hoppa till innehåll
Fastighetsbild

Hästhagen 7

Kontorsfastighet i perfekt läge nära både tågstation och motorvägspåfart.

Om fastigheten

En kontorsfastighet, med butikslokal på bottenvåningen. Ramlösa station på gångavstånd och 2 kilometer till centrum. Nära till både E4:an och E6:an.

 

 

 

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger Precis utanför entrén på baksidan finns det 30 platser för laddning av el-bilar.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Ramlösa både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Hästhagen 7

 • Lokalarea (LOA):

  11 372 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Laddstolpar

  Ja

 • Butikslokal

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Ljust kontor vid Ramlösa station
Ljust kontor vid Ramlösa station

La Cours gata 4

Ljust kontor vid Ramlösa station

Välkommen till Ramlösa Kontorshotell
Välkommen till Ramlösa Kontorshotell

La Cours gata 4

+3

Välkommen till Ramlösa Kontorshotell

Karta

Hitta till La Cours gata 2 i Helsingborg. 

Om området

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Läs mer om Södra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Paramita Celvinsson

Paramita Celvinsson

Förvaltare
042-490 46 61
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.