Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Södra Helsingborg

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Södra Helsingborg - ett strategiskt bra läge

Södra Helsingborg är ett stort område som innefattar Gåsebäck, Planteringen, Landskronavägen, Hamncity och Ramlösa station. Det är många företag med behov av att köra eller ta emot stora transporter som väljer att förlägga sin verksamhet här. Inte konstigt, för motorvägen ligger bara några minuter härifrån, och det är gott om parkeringsplatser. För den som vill resa mer hållbart finns Ramlösa station på nära avstånd. Den snabba Helsingborgsexpressens eldrivna bussar stannar på flera hållplatser i Gåsebäck och längs Planteringsvägen. I södra Helsingborg finns ett generöst utbud av butiker, postombud, bilverkstäder och restauranger.

Wihlborgs är en stor kommersiell fastighetsägare i södra Helsingborg och vi ser områdets stora potential. Därför deltar vi aktivt i arbetet med att låta city växa samman med de södra delarna av staden. Våra befintliga fastigheter i södra Helsingborg lämpar sig bra för produktion, lager, butik, logistik och kontor. Just nu planerar vi för en logistikanläggning om 10 000 m2 i Hamncity. 

I de södra delarna av Helsingborg finns många olika typer av verksamheter. Våra hyresgäster har nära till transporter både via bil, järnväg och sjöväg. Inom några minuters gångväg finns även både Helsingborg C och Ramlösa Station.

Max Alsborn, fastighetschef Helsingborg Södra
Max Alsborn, fastighetschef Helsingborg Södra

34 lediga lokaler o södra Helsingborg

Visa fler
Ljust kontor beläget på andra våningen

Kvarnstensgatan 6

Ljust kontor beläget på andra våningen

Litet lager med kontor

Kapplöpningsgatan

Litet lager med kontor

Rymlig kontorslokal med konferensrum

Landskronavägen 20

Rymlig kontorslokal med konferensrum

Kontor med industrikänsla

Kvarnstensgatan 8

Kontor med industrikänsla

Mindre kontor på Gåsebäck

Motorgatan 5

Mindre kontor på Gåsebäck

Kontor och lager med lastbrygga

Strandbadsvägen 13

Kontor och lager med lastbrygga

Letar du efter lokaler i Helsingborg Södra?

Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Skicka e-post