Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Helsingborg Södra

Vi har flera områden i södra Helsingborg som alla har gemensamt att de har ett strategiskt bra läge i anslutning till den södra infarten till staden. I Gåsebäck, Planteringen, Landskronavägen och Hamncity finns fastigheter som lämpar sig för produktion, lager, butik, logistik och kontor, med allt från kontorshotell för ensamföretagare till stora företag med ca 75 anställda.

Södra Helsingborg - ett strategiskt bra läge

Södra Helsingborg är ett stort område som innefattar Gåsebäck, Planteringen, Landskronavägen, Hamncity och Ramlösa station. Det är många företag med behov av att köra eller ta emot stora transporter som väljer att förlägga sin verksamhet här. Inte konstigt, för motorvägen ligger bara några minuter härifrån, och det är gott om parkeringsplatser. För den som vill resa mer hållbart finns Ramlösa station på nära avstånd. Den snabba Helsingborgsexpressens eldrivna bussar stannar på flera hållplatser i Gåsebäck och längs Planteringsvägen. I södra Helsingborg finns ett generöst utbud av butiker, postombud, bilverkstäder, kassaservice och restauranger. Inom kort öppnar också en större livsmedelsaktör en butik på området. 

Wihlborgs är en stor kommersiell fastighetsägare i södra Helsingborg och vi ser områdets stora potential. Därför deltar vi aktivt i arbetet med att låta city växa samman med de södra delarna av staden. Våra befintliga fastigheter i södra Helsingborg lämpar sig bra för produktion, lager, butik, logistik och kontor. Just nu bygger vi en logistikanläggning om 10 000 m2 i Hamncity. 

I de södra delarna av Helsingborg finns många olika typer av verksamheter. Våra hyresgäster har nära till transporter både via bil, järnväg och sjöväg. Inom några minuters gångväg finns även både Helsingborg C och Ramlösa Station.

Max Alsborn, fastighetschef Helsingborg Södra
Max Alsborn, fastighetschef Helsingborg Södra

Ett urval av våra fastigheter i Helsingborg Södra

Hästhagen 7

Hästhagen 7

Manövern 3

Manövern 3

Orkanen 5

Orkanen 5

Persien 14

Persien 14

Planteringen 1:8

Planteringen 1:8

Plåtförädlingen 13

Plåtförädlingen 13

Posten 1

Posten 1

Spanien 11

Spanien 11

Stormen 13

Stormen 13

Letar du efter lokaler i Helsingborg Södra?

Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Skicka e-post