Hoppa till innehåll
Kontorsbyggnad med stora glaspartier, infart till bussterminal vid sidan av byggnaden.

Terminalen 4

Fastigheten ligger i Helsingborg C med fantastisk utsikt över Öresund.

Om fastigheten

Fastigheten ligger i Helsingborg C, mitt i centrum med utsikt över Öresund. Helsingborgs innerstad runt hörnet, med gångavstånd till Dunkers Kulturhus och Norra Hamnen.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Här sitter ni i Helsingborgs absolut mest centrala läge med ett stort utbud av lunchställe, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Kommunikation

Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) samlat inom fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering. Finns även bilpool i fastigheten.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Terminalen 4

 • Lokalarea (LOA):

  3 373 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Parkering

  Ja

 • Bilpool

  Ja

Letar du kontor i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt kontorslösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga kontor.

Våra lediga kontor i Helsingborg
Ljust atrium med hög takhöjd som ger mycket ljusinsläpp.
Trätrappa inomhus med grönska omkring.
En sittgrupp framför stora växter i ett ljust atrium.

Karta

Hitta till Järnvägsgatan 18 i Helsingborg. 

Om området

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Kent Andersen

Fastighetschef
042-490 46 60
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.