Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Polisen 5

Med modern arkitektur och stora fönster som blickar ut över Öresund, erbjuder Polisen 5 kontorslokaler i centrala Helsingborg.

Om fastigheten

Centralt läge i södra Helsingborg

Med modern arkitektur och stora fönster som blickar ut över Öresund, erbjuder Polisen 5 kontorslokaler i centrala Helsingborg. I fastigheten huserar sedan tidigare Helsingborgs tingsrätt.

Bra serviceutbud

Fastigheten är placerad i södra Helsingborg – mitt emot Södergallerian med sitt stora utbud av restauranger, gym, parkering och andra bekvämligheter. 

Dessutom har du nära till den trafikerade gångbron, som knyter samman Söder med Fabriken 1891 och universitetet på andra sidan tågspåren. 

Nära till det mesta

Det centrala läget intill Malmöleden gör att du når Helsingborg C efter 5 minuters promenad. I anslutning till entrén har du tillgång till en busshållplats, som trafikeras av både stads- och regionbussar.  Fastigheten erbjuder även närhet till parkering - smidigt för dig som vill ta bilen till jobbet.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Guld.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

På central adress i södra Helsingborg erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter. Det centrala läget förmedlar goda parkeringsmöjligheter- bland annat i Södergallerians parkeringshus.

Kommunikation

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig nära kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med sin flygplats. Med bil når du efter cirka 10 minuter E6:an, som tar dig ut på övriga Europavägar.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Polisen 5

  • Lokalarea (LOA):

    8987 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Möjlighet till kontor eller vård/omsorg nära city
Möjlighet till kontor eller vård/omsorg nära city

KONSUL PERSSONS PLATS 1

Möjlighet till kontor eller vård/omsorg nära city

Karta

Hitta till Carl Krooks gata 24 i Helsingborg. 

Om området

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ola Caapsgård

Ola Caapsgård

Förvaltare
042-490 46 23
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.