Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Kullen Västra 19

Charmig kontorsfastighet med historiska detaljer. Mitt i Helsingborgs centrum med bra service och kommunikationer.

Om fastigheten

Charmig kontorsfastighet med historiska detaljer

Med den myllrande gågatan utanför erbjuder Kullen västra 19 hemtrevliga kontorslokaler med historiska detaljer. Den rofyllda innergården bjuder in till härliga kaffepauser i solen, samtidigt som här finns möjlighet att hyra parkeringsplats som ligger i nära anslutning till entrén. 

Mitt i Helsingborgs centrum – bra service och utbud

Belägen på Kullagatan 30, i centrala Helsingborg, kan du ta en långlunch på en av alla restauranger och caféer som du hittar direkt utanför dörren. Här blir du en del av ett större nätverk av andra företag och handlare i Helsingborg centrum– utmärkt för dig som kanske vill knyta viktiga kontakter i din verksamhet.  

Service

På central adress i Helsingborgs innerstad erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter.
Fastigheten består av två byggnader, i vilken den ena erbjuder hiss från markplan till vindsvåning. På den charmiga innergården finns det möjlighet att hyra parkering. Lokalerna går att anpassa efter era önskemål.

Kommunikation

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig enkel kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med flygplats. Med bil når du E6:an på 10 minuter och sedan vidare ut på övriga Europavägar.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kullen Västra 19

 • Lokalarea (LOA):

  1882 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Hiss:

  Ja

 • Innergård

  Ja

 • Bra serviceutbud

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Utmärkt läge på Helsingborgs gågata
Utmärkt läge på Helsingborgs gågata

Kullagatan 30

Utmärkt läge på Helsingborgs gågata

Kontor på Kullagatan
Kontor på Kullagatan

Kullagatan 30

+2

Kontor på Kullagatan

Charmig vindslokal i centrala Helsingborg
Charmig vindslokal i centrala Helsingborg

Kullagatan 30

+2

Charmig vindslokal i centrala Helsingborg

Karta

Perfekt läge på Kullagatan 30 i Helsinborg. 

Om området

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.