Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Kärnan Norra 21

Mitt i centrum, 5 minuters promenad till Helsingborg C. Granne med Kärnan, Terasstrapprorna och Kullagatan som har all service man kan önska sig.

Om fastigheten

Placerad i Helsingborgs historiska kvarter hittar du Kärnan Norra 21 som erbjuder kontorslokaler med det lilla extra. Här får du möjlighet att arbeta i en elegant och inspererande miljö med bevarade kakelugnar och stuckaturer.

På centralt läge med Kärnan som granne

Efter 5 minuters promenad når du Helsingborg C som ger dig tillgång till kollektivtrafik med buss, färja och tåg – utmärkt för dig som pendlar.

Med Kärnan, Terrasstrapporna och Kullagatan som granne har du nära till all service man kan önska sig. Här hittar du restauranger, caféer, butiker och banker direkt utanför dörren.

Service

Utbudet är stort av restauranger, kaféer, detaljhandel, banker mm.

Kommunikation

Närheten av Helsingborg C (f.d. Knutpunkten) där det finns buss, tåg och färjeförbindelse.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kärnan Norra 21

 • Lokalarea (LOA):

  2771 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Restaurang:

  Ja

 • Hiss:

  Ja

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.