Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Kalifornien 11

Kalifornien 11 ligger i nära anslutning till Helsingborg C och har goda möjligheter till restauranger och shopping samt parkering.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Kalifornien 11

  • Lokalarea (LOA):

    6442 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Centralt belägen fastighet med närhet till Helsingborg C (f.d. Knutpunkten).  Gångavstånd till resturanger, kommunikation, eller shopping i någon av Helsingborgs affärer. Goda parkeringsmöjligheter.  

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker eller på galleria Söder. Vill man istället åka utomlands kan man ta en promenad längs stadsparken till färjorna mot Danmark som avgår från Helsingborg C och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare. Inom 200 meter finns det flera olika hotell, bland annat Radisson Blu, Comfort och Cityvandrarhemmet.

Kommunikation

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med direkt närhet alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) som avgår från Helsingborg C bara 100 meter bort. Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i garage under huset.

Lediga lokaler i fastigheten

Trivsamt kontor på 6:e våningen
Trivsamt kontor på 6:e våningen

Gasverksgatan 9

+2

Trivsamt kontor på 6:e våningen

Mindre kontor med bra läge
Mindre kontor med bra läge

Gasverksgatan 9

Mindre kontor med bra läge

Kontor på bra läge i City
Kontor på bra läge i City

Järnvägsgatan 41

+4

Kontor på bra läge i City

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ola Caapsgård

Ola Caapsgård

Förvaltare
042-490 46 23
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.