Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Kalifornien 10

Kalifornien 10 ligger i nära anslutning till Helsingborg C och här har du nära till restauranger och shopping samt parkering.

Om fastigheten

Välkommen till Kalifornien 10 - en modern och central fastighet med utsikt över Oceanhamnen. Här kan er verksamhet växa och trivas.

Kontorslokaler i centrala Helsingborg

Fastigheten består av både små och stora kontorslokaler med generöst ljusinsläpp. Läget ger er närhet till allt ni behöver för en trevlig arbetsdag. Här finns restauranger, caféer, affärer och parker precis utanför entrén.

Närhet till Helsingborg C

Helsingborgs Centralstation hittar ni endast några minuters promenad bort, vilket gör det enkelt att pendla till och från jobbet.

Garage i fastigheten

Fastigheten är placerad i närheten av Malmöleden/Järnvägsgatan vilket ger snabb tillgång till E6:an och övriga Europavägar.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker eller på galleria Söder.

Kommunikation

Fastigheten ligger 100 meter från Helsingborg C med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) . 50 meter utanför entrén finns hållplats för stadsbussar från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns möjlighet till parkering i garage under huset.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kalifornien 10

 • Lokalarea (LOA):

  5908 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Hiss

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor på utmärkt läge i centrala Helsingborg
Kontor på utmärkt läge i centrala Helsingborg

Järnvägsgatan 35

+2

Kontor på utmärkt läge i centrala Helsingborg

Karta

Hitta till Järnvägsgatan 35 i Helsingborg. 

Om området

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ola Caapsgård

Ola Caapsgård

Förvaltare
042-490 46 23
Gör intresseanmälan
Bild på Sussie Svensson

Sussie Svensson

Fastighetsvärd
042-490 46 33
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.