Hoppa till innehåll
Exteriör

Musköten 20

Produktions- och laboratorielokaler på företagsområdet Berga, norr om Helsingborg centrum. Det är smidigt att ta sig till Berga, både motorväg och tågstation ligger intill.

Om fastigheten

Produktions- och laboratorielokaler

Den nya anläggningen som byggts på fastigheten Musköten 20 omfattar 2 700 kvn kontor och 1 700 kvm produktions- och laboratorielokaler. Fastigheten är certifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld. 

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad från fastigheten bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station bara 600 meter bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Musköten 20

 • Lokalarea (LOA):

  6 749 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Produktionslokaler

  Ja

 • Laboratorielokaler

  Ja

 • Avstånd tågstation

  600 meter

Karta

Hitta till Muskötgatan 6 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson

Förvaltare
042-490 46 64
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.