Hoppa till innehåll
Nio våningar höga kontorsfastigheten Floretten i Helsingborg.

Floretten 4

Berga Tower - för företag som vill synas! Huset ger ett perfekt skyltläge mot Helsingborgs norra infartsled. På taket finns en solcellsanläggning som förser huset med solel.

Om fastigheten

Berga Tower - för företag som vill synas

Detta är en plats för företag som vill synas, eftersom huset ger ett perfekt skyltläge mot Helsingborgs norra infartsled. Varje våningsplan är 600 kvm och rymmer upp till 50 arbetsplatser (beroende på utformning). En stor gemensam entré sätter prägel på huset och hjälper till att skapa identiteten ”Berga Tower”. 

Miljöfokus

Floretten, som ligger på Berga, blev inflyttningsklar under 2015. Byggnaden i nio våningar uppfördes i samarbete med NCC och har ett tydligt miljöfokus och är certifierad som Miljöbyggnad Guld. På taket finns en solcellsanläggning som förser fastigheten med solel. 

Till fastigheten hör en större markparkering nära entrén.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. I den egna fastigheten på entréplan finns en restaurang. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger finns mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Maria Station finns en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Floretten 4

 • Lokalarea (LOA):

  4786 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Restaurang:

  Ja

 • Laddstolpar

  Ja

 • Parkering

  Ja

Letar du kontor i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt kontorslösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga kontor.

Våra lediga kontor i Helsingborg
Mötesrum med utsikt från hög våning i Floretten.
Takterass med utsikt i Floretten.
Mötesrum med långt bord och stolar i Floretten.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor på Berga med härlig utsikt
Kontor på Berga med härlig utsikt

Garnisonsgatan 23

Kontor på Berga med härlig utsikt

Karta

Hitta till Garnisonsgatan 23 i Helsingborg.

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.