Hoppa till innehåll

Floretten 4

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Floretten 4

 • Lokalarea (LOA):

  4786 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Restaurang:

  Ja

 • Laddstolpar

  Ja

 • Parkering:

  Ja

Om fastigheten

Wihlborgs nya kontorsfastighet på Berga blev inflyttningsklar under andra kvartalet 2015 och är idag en av de modernaste kontorsbyggnaderna i Helsingborg. Byggnaden i nio våningar uppfördes i samarbete med NCC och har ett tydligt miljöfokus och är certifierad som Miljöbyggnad Guld, på taket finns även en solcellsanläggning som förser fastigheten med miljövänlig solel. Till fastigheten hör en större markparkering precis i anslutning till entrén till fastigheten.

Miljöcertifiering

Vår fastighet Floretten 4 är certifierad enligt miljöbyggnad guld vilket innebär att den uppfyller högt ställda miljökrav. Det finns där bland annat krav på dagsljus, luftkvalité, energiförbrukning och fuktsäkerhet. Dessa krav verifieras genom en certifieringsprocess via Sweden Green Building Council

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten på entréplan finns restaurang Holy Greens och 100 meter bort finns restaurang SMAK. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. På den egna parkeringen finns det 27 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt, med den egna bilen och med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor med Bergas bästa utsikt

Garnisonsgatan 23

+2

Kontor med Bergas bästa utsikt

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hans Segerfeldt

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60
Skicka e-post