Hoppa till innehåll

Kv. Polisen

Kv. Polisen i Helsingborg växer. Här har vi möjlighet att skapa ännu en kontorsfastighet på 15 våningar och 7 000 kvadratmeter. Med sin fantastiska höjd kan detta hus skapa en helt unik utsikt över Helsingborgs alla takåsar, Kärnan, södra Helsingborg och Oceanhamnen.
Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27 / Skicka e-post

Helsingborgs myndighetskvarter

Kontorsfastigheterna Polisen 6 och Polisen 5 finns sedan tidigare alldeles intill den byggrätt som ger oss möjlighet att uppföra ännu en kontorsfastighet. Med dessa tre kontorsfastigheter i kluster kan vi färdigställa kvartersbildningen inom Kv. Polisen som i sin tur  bidrar till att ytterligare stärka attraktionskraften i Helsingborgs södra stadsdelar där redan ett flertal framgångsrika utvecklingsprojekt färdigställts. Med hyresgäster som Tingsrätten, Skatteverket, Kronofogden och Försäkringskassan är detta ett eget myndighetskvarter i Helsingborg.

7 ooo kvm fördelat på 15 våningar

Fastigheten Polisen 7 kommer med sina 15 våningar och fantastiska 65 meter bjuda på härlig utsikt oavsett vilket väderstreck man vänder sig mot. Med cirka 7 000 kvadratmeter har vi möjlighet att skapa många moderna kontorslokaler på ett strategiskt bra läge alldeles intill Malmöleden, huvudinfarten mot Helsingborg centrum. Även närheten till Helsingborg C är ett stort plus. I källarplan planeras garage och ett antal parkeringsplatser.

Projektfakta

 • Fastighet

  Polisen 7

 • Lokalarea (LOA)

  7 000 kvm

 • Miljöklass

  Miljöcertifiering Guld

 • Möjlig byggstart

  omgående

Låter Kv. Polisen intressant?

Låt oss hjälpa dig vidare i tankarna.

Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27
Skicka e-post
Bild på Ola Caapsgård

Ola Caapsgård

Förvaltare
042-490 46 23
Skicka e-post