Wihlborgs Kontaktyta

Wihlborgs Kontaktyta är ett forum där vi bjuder in kunder, samarbetspartners och andra till utvecklande möten. Träffarna har tydliga inriktningar varje gång som exempelvis digitalisering, hållbarhet och stadsutveckling.

När vi startade Wihlborgs Kontaktyta 2014 ville vi skapa en plattform för samverkan och kunskapsutbyte för våra kunder och samarbetspartners. Ett forum där de kan skapa utvecklande möten tillsammans. Wihlborgs Kontaktyta har blivit ett återkommande inslag varje år där varje Kontaktyta har olika teman och föreläsare. Det huvudsakliga syftet är att bjuda våra kunder och samarbetspartners på inspirerande och aktuella ämnen av människor som vi själva har samarbeten med eller inspireras av.


Välkommen till Wihlborgs Kontaktyta 19/11

"Den digitala arbetsplatsen och den mänskliga hjärnan"

Den digitala förändringstakten är hög och nya system och kanaler rullas ut i företag och organisationer. Hur påverkas våra hjärnor av detta? Hur skapar vi en hälsosam och hållbar arbetsplats samtidigt som vi drar nytta av de digitala verktygen på ett smart sätt?

Vi inser alla att vi behöver ha arbetsplatser som är både digitala, flexibla och hållbara. Hur hittar vi balansen när gränserna mellan arbete och fritid suddas ut? Vad kräver nästa generation? Är du kanske chef och funderar över hur man kan driva digital utveckling utan att skapa stress och ohälsa bland medarbetarna?

Kom och lyssna på vårt samtal med Calle Rosengren, arbetslivsforskare vid Lunds universitet, Anna Werntoft, affärsutvecklare med mångårig erfarenhet från IT-branschen och Sandy Errestad, Head of Communications på Mapillary och kommunikationsexpert med fokus på unga tillväxtbolag. Samtalet leds av Hans Andersson, affärsutvecklare på Wihlborgs och Anna Nambord HR- och CSR-chef på Wihlborgs.


anna.png

Anna Werntoft

Nordic Leader Digital Strategy & iX, IBM, affärsutvecklare med mångårig erfarenhet från IT-branschen och passion för hur digital transformation kan stärka affärerna. 

calle.png

Calle Rosengren

Arbetsmiljöforskare på Lunds universitet med ett särskilt intresse för hur ny teknik påverkar arbetssätt och arbetsmiljö i organisationer och sättet vi kommunicerar och integrerar med varandra.

Sandy.png

Sandy Errestad

Head of Communications på Mapillary och kommunikationsexpert med fokus på unga tillväxtbolag. Rankad som en av Nordens mest inflytelserika techprofiler. 

Hans.png

Hans Andersson

Affärsutvecklare på Wihlborgs.

AnnaN.png

Anna Nambord

HR- & CSR-chef på Wihlborgs.


Vi ses på Slagthuset!

I år har vi förlagt Wihlborgs Kontaktyta i Slagthuset, en av våra fastigheter i ett av Malmös mest anrika kvarter.

Klockan 15.00 slår vi upp dörrarna och seminariet beräknas vara slut vid 18.00.

Anmälan krävs så boka din plats redan idag.

Anmäl dig här


Tidigare Kontaktytor

Här finns länkar till våra tidigare Wihlborgs Kontaktytor.