Hoppa till innehåll

Wihlborgs Kontaktyta november 2019

På Wihlborgs Kontaktyta den 19 november 2019 var ämnet "Den digitala arbetsplatsen och den mänskliga hjärnan". Hur skapar vi en hälsosam och hållbar arbetsplats samtidigt som vi drar nytta av de digitala verktygen på ett smart sätt?

Wihlborgs Kontaktyta november 2019
Hur hittar vi balansen när gränserna mellan arbete och fritid suddas ut?
Hur skapar vi en hälsosam och hållbar arbetsplats?
"Den digitala arbetsplatsen och den mänskliga hjärnan"
 Är du chef och funderar över hur man kan driva digital utveckling?

"Den digitala arbetsplatsen och den mänskliga hjärnan"

Vi inser alla att vi behöver ha arbetsplatser som är både digitala, flexibla och hållbara. Hur hittar vi balansen när gränserna mellan arbete och fritid suddas ut? Vad kräver nästa generation? Är du kanske chef och funderar över hur man kan driva digital utveckling utan att skapa stress och ohälsa bland medarbetarna? Den digitala förändringstakten är hög och nya system och kanaler rullas ut i företag och organisationer. Hur påverkas våra hjärnor av detta? Hur skapar vi en hälsosam och hållbar arbetsplats samtidigt som vi drar nytta av de digitala verktygen på ett smart sätt?

På Kontaktytan fick vi lyssna till ett samtal med Calle Rosengren, arbetslivsforskare vid Lunds universitet, Anna Werntoft, affärsutvecklare med mångårig erfarenhet från IT-branschen och Sandy Errestad, Head of Communications på Mapillary. Samtalet leddes av Hans Andersson, affärsutvecklare på Wihlborgs och Anna Nambord HR- och CSR-chef på Wihlborgs.

Sammanfattning

Här kan du ta del av den två minuter långa sammanfattningen av Kontaktytan.

Hela Kontaktytan

Ta del av hela Kontaktytan här.
1 timme och 10 minuter.

Anna Werntoft, Nordic Leader Digital Strategy & iX, IBM

Anna Werntoft
Nordic Leader Digital Strategy & iX, IBM, affärsutvecklare med mångårig erfarenhet från IT-branschen och passion för hur digital transformation kan stärka affärerna.

Calle Rosengren, Arbetsmiljöforskare på Lunds universitet

Calle Rosengren
Arbetsmiljöforskare på Lunds universitet med ett särskilt intresse för hur ny teknik påverkar arbetssätt och arbetsmiljö i organisationer och sättet vi kommunicerar och integrerar med varandra.

Sandy Errestad, Head of Communications på Mapillary

Sandy Errestad
Head of Communications på Mapillary och kommunikationsexpert med fokus på unga tillväxtbolag. Rankad som en av Nordens mest inflytelserika techprofiler.

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Bild på Anna Nambord

Anna Nambord

Affärsutvecklare och arbetsplatsrådgivare
040-690 57 54
Skicka e-post
Bild på Hans Andersson

Hans Andersson

Affärsutvecklare
040-690 57 75
Skicka e-post