Hoppa till innehåll

Kapitalmarknadsdagar med fastighetsbranschen i fokus

Samhällsengagemang

Två dagar varje år samlas en tiotal fastighetsbolag från hela Sverige i Båstad för att möta marknaden, utbyta kunskap och avhandla trender. Allt med fokus på fastighetsbranschen. I år går Kapitalmarknadsdagarna av stapeln den 9-10 juli och Wihlborgs är som vanligt ett av värdbolagen.

Under kapitalmarknadsdagarna i Båstad bjuds deltagarna på bolagsanalyser, trendspaningar och omvärldsbevakning. De flesta av bolagen publicerar sin delårsrapport i dagarna och många av bolagens vd:ar kommenterar periodens resultat under kapitalmarknadsdagarna.

Fördel Öresundsregionen - vår vd ger sin bild av regionens styrkor

Det kommer bland annat pratas om "Hur vi skapar fortsatt framgång", "Trender för framgångsrik stadsutveckling", "Hur man skapar Europas bästa stad att arbeta i" och "Makro - konjunktur och räntor". Under Wihlborgs egen programpunkt pratar vår vd Ulrika Hallengren på temat "Fördel Öresundsregionen" och ger sin bild av regionens styrkor och hur Wihlborgs bidrar till utvecklingen här. Ulrika medverkar också i flera paneldebatter varav en har temat "CoWorking - Vad tillför den? Är det framtiden?". I samma panel finns också Platzers vd P-G Persson och Diös vd Knut Rost.

Programmet innehåller också tre dueller på ämnet "Vilken är vinnaraktien?". Varje duell består av fyra fastighetsbolag och två analytiker.

Årets värdföretag är Atrium Ljungberg, Fastpartner, Brinova, Fabege, Catena, Platzer, Diös, Balder, Kungsleden, SBB och Wihlborgs.

Välkommen att följa Kapitalmarknadsdagarna via financialhearings.com som livesänder hela programmet.

Bild: Kapitalmarknadsdagarna i Båstad 2018.


Våra senaste artiklar

Helsingborg C - en trygg och välkomnande mötesplats
Helsingborg C - en trygg och välkomnande mötesplats

Hållbar fastighetsutveckling

Helsingborg C - en trygg och välkomnande mötesplats

Helsingborg C, en av Helsingborgs främsta mötesplatser och porten till staden, har genomgått en omvandling under de senaste åren. Renoveringen har varit inriktad på att skapa en välkomnande och trygg atmosfär för resenärer och besökare. Namnbytet från Knutpunkten till Helsingborg C var ett sätt att markera omdaningen från en något ruffig plats till en plats där människor trivs att vistas på.
Näringslivet viktig spelare för Öresundsintegrationen
Näringslivet viktig spelare för Öresundsintegrationen

Näringslivet viktig spelare för Öresundsintegrationen

En Öresundsmetro i drift år 2040 kan kännas avlägsen men kräver planering här och nu från både svensk och dansk sida – med näringslivet som potentiellt draglok. Det var en av slutsatserna när Wihlborgs anordnade seminarium om den tunnelbaneförbindelse som skulle kunna halvera restiden mellan Malmö och Köpenhamn.