Hoppa till innehåll

Serneke på plats i nya kontoret i Malmö

Entreprenadföretaget Serneke är en snabbt växande koncern som just nu expanderar kraftigt i södra Sverige. Expansionen har lett till behov av nya lokaler för regionkontoret, vilket man hittade på Östergatan, 5 minuters promenad från Malmö central.

Fastnade för kontor på centralt läge med trevliga och fina lokaler

Regionkontoret för Skåne, Halland och Kronoberg har nyligen flyttat sitt regionkontor till Wihlborgs lokaler i fastigheten Erik Menved, på Östergatan i centrala Malmö. Här sitter alla deras fyra affärsområden Bygg, Anläggning, Projektutveckling och Fastigheter.

- Vi på Wihlborgs tycker det är kul att Serneke valt att flytta in hos oss. Som nästa generations bygg- och fastighetsutvecklingsbolag tänker de annorlunda och vågar utmana normer. Placeringen i vår fastighet Erik Menved är perfekt för Serneke, säger Erik Elmeskär, ansvarig förvaltare.

- När vi under våren letade efter nytt kontor i Malmö så fastnade vi för Erik Menved på Östergatan 18 av flera anledningar. Kontoret har ett fint centralt läge, bra möjligheter till parkering, väldigt trevliga och fina lokaler. Och sist men inte minst så ville vi ha en professionell och långsiktig hyresvärd. I början av november hade vi vår inflyttningsfest för kunder och andra samarbetspartners, nästan 250 personer åt god lunch, umgicks och lyssnade till vår koncernchef Ola Serneke, säger Kristian Jansson, Regionchef syd på Serneke.

Erik Menved - en av våra fastigheter i centrala Malmö

Fastigheten Erik Menved är belägen på ett attraktivt läge mitt i centrala Malmö, i ett område som sjuder av liv med köpcentrum, restauranger, caféer och gott om konferensmöjligheter och bara ett stenkast från både Malmö centralstation och stadskärnan. Andra hyresgäster som sitter i huset är bland annat Region Skåne och Aller Media.


Våra senaste artiklar

Hos SportAdmin får idrotten ta plats på kontoret
Hos SportAdmin får idrotten ta plats på kontoret

Kundstories

Hos SportAdmin får idrotten ta plats på kontoret

På förmiddagen utbildas en fotbollsförening i administrationssystemet, på lunchen är det löprunda med kollegorna och på eftermiddagen utvecklas en idrottsledar-app. Hos SportAdmin står idrotten alltid i centrum, och medarbetarnas välmående är lika viktigt som företagets tillväxt.
Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv
Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv

Attraktiv arbetsgivare

Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv

Wihlborgs arbetar långsiktigt med att vara den bästa arbetsplatsen i branschen. Vi vill skapa möjlighet för nya talanger att göra karriär, samtidigt som vi är glada att många av våra medarbetare stannar kvar hos oss i många år. Vi tror att mötet mellan erfarenhet och nyfikenhet är det som får en organisation att ständigt utvecklas