Hoppa till innehåll

MEC har öppnat dörrarna i Gängtappen

Det har nu gått några veckor sedan innovationsplattformen Media Evolution slog upp portarna för sin nya del i Gängtappen. I takt med att de har gjort sig hemmastadda så har flödet av människor i huset ökat. I mars blev det dags för Gängtappens första Superfredag med afterwork och föreläsningar – ett av Media Evolution Citys etablerade evenemang som lockade många nyfikna människor till huset.

Media Evolution City öppnade i Dockan 2012 och har sedan dess varit ett populärt tillhåll för både företag och besökare. Till deras föreläsningar och afterworks kommer det alltid mycket människor och inte minst till deras årliga invigningsfest som lockar flera tusen människor till området.

Två hus - samma koncept

Media Evolution City som numera består av två hus kommer fortfarande att hänga ihop och gå under samma koncept som tidigare men nu finns det alltså dubbelt upp, på samma gata och med två minuters promenad emellan. I Gängtappen har man nu tagit över de två nedre våningsplanen där man förutom mötesrum och reception kommer öppna upp en restaurang inom kort. Utanför kommer man tillsammans med oss att skapa en fransk park med trädäck och planteringar. Det ska bli lika härligt ute som inne och kommer att bli en plats för soliga kaffepauser och en och annan sommarlunch.

- Med Media Evolution City@gängtappen blir vi inte bara större och starkare - framförallt kan vi hjälpa våra medlemmar än mer att nå större tillväxt och innovation. Och inte minst kan vi tillsammans med Wihlborgs göra Västra hamnen och Malmö till en roligare, bättre och mer dynamisk plats för alla att leva och vara på, säger Magnus Thure Nilsson, vd för Media Evolution.


Våra senaste artiklar

Hos SportAdmin får idrotten ta plats på kontoret
Hos SportAdmin får idrotten ta plats på kontoret

Kundstories

Hos SportAdmin får idrotten ta plats på kontoret

På förmiddagen utbildas en fotbollsförening i administrationssystemet, på lunchen är det löprunda med kollegorna och på eftermiddagen utvecklas en idrottsledar-app. Hos SportAdmin står idrotten alltid i centrum, och medarbetarnas välmående är lika viktigt som företagets tillväxt.
Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv
Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv

Attraktiv arbetsgivare

Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv

Wihlborgs arbetar långsiktigt med att vara den bästa arbetsplatsen i branschen. Vi vill skapa möjlighet för nya talanger att göra karriär, samtidigt som vi är glada att många av våra medarbetare stannar kvar hos oss i många år. Vi tror att mötet mellan erfarenhet och nyfikenhet är det som får en organisation att ständigt utvecklas