Hoppa till innehåll
Söderhavet 4, fastighet med kontor på Carlsgatan 54 i Nyhamnen, Malmö

Söderhavet 4

Söderhavet 4 har ett mycket bra skyltläge mot Carlsgatan. Lysande kommunikationsmöjligheter då du enkelt kan nå buss och tåg.

Om fastigheten

Fastigheten har ett mycket bra skyltläge mot Carlsgatan. Lysande kommunikationsmöjligheter då du enkelt kan nå buss och tåg. Du kommer snabbt ut ur stan med bil och vidare till de större vägnäten.

Fastigheten byggdes 1930 i rött tegel och har en snygg fasadgrönska. Den används idag som lager och utställningslokal för en auktionsfirma.

Service

Centralstationen erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer och närlivs.

Kommunikation

Fastigheten är belägen på samma gata som Centralstationen med tåg, stadsbuss och länstrafiken tillgänglig.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Söderhavet 4

 • Stad:

  Malmö

 • Central läge

  Ja

 • Lager

  Ja

 • Utställningslokal

  Ja

Letar du lagerlokal?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lager.

Våra lediga lager i Malmö

Karta

Enkelt att ta dig till lokalen på Carlsgatan 54 i Malmö.

Om området

Malmös stadskärna växer så det knakar. Just nu förvandlas det gamla industriområdet Nyhamnen till en grönskande och havsnära stadsdel, bara ett stenkast från centralstationen. I Nyhamnen byggs bostäder, kontorsfastigheter, skolor och parker. Wihlborg är en av de största aktörerna i stadsutvecklingsprojektet.

Läs mer om Nyhamnen

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Stefan Eklöf

Stefan Eklöf

Fastighetschef
040-690 57 50
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.