Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Nyhamnen, Malmö

Malmös stadskärna växer så det knakar. Just nu förvandlas det gamla industriområdet Nyhamnen till en grönskande och havsnära stadsdel, bara ett stenkast från centralstationen. I Nyhamnen byggs bostäder, kontorsfastigheter, skolor och parker. Wihlborg är en av de största aktörerna i stadsutvecklingsprojektet.

Södra Sveriges mest centrala plats

Strax norr om centralstationen ligger Nyhamnen, ett område som varit avgörande för Malmös framgångar inom sjöfart och handel. Malmö stad har stora ambitioner för Nyhamnen, som ska bli en tät, grön och blandad stadsdel där centrum möter havet. Framöver skapas hela 6 000 nya bostäder och 13 000 nya arbetsplatser. Den unika närheten till vattnet ger området en harmonisk karaktär med goda möjligheter för brygghäng och saltstänkta bad. Här ska det vara enkelt att leva ett hållbart liv. Därför planeras stora delar av området att bli bilfritt ovan mark, med bilväg till och från öarna genom en underjordisk tunnel. Istället går det snabbt att promenera eller cykla över broarna som ska förbinda Nyhamnen med centralstationen och centrum.

Wihlborgs är en framstående kommersiell fastighetsägare i Nyhamnen och äger Slagthuset, Magasinet och flera andra fastigheter. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av moderna och flexibla kontor. Vi satsar på Nyhamnen och har byggrätter för flera nya kontorsfastigheter i området.

1 lediga lokaler i Nyhamnen

Butik/Showroom

Carlsgatan 54

Butik/Showroom

Våra fastigheter i Nyhamnen

Carlsgatan 54

Carlsgatan 54

Hans Michelsensgatan

Hans Michelsensgatan

Vill ditt företag etablera sig i Nyhamnen?

Kontakta någon av oss. Vi hjälper er gärna vidare i tankarna.

Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post
Bild på Sofie Karlsryd

Sofie Karlsryd

Fastighetschef
040-690 57 94
Skicka e-post