Hoppa till innehåll
Exteriör

Vista

I Hyllie bygger vi Vista! Kontoret som ger dig fantastiska utblickar över Öresund. Ett landmärke som blir det första du ser när du kommer från Köpenhamn.

Om fastigheten

Nytt kontorshus i Hyllie

Nu bygger vi Vista, vårt fjärde kontorshus i Hyllie. Vista blir ett landmärke i Hyllie och det första huset du ser när du kommer från Köpenhamn.

Kontoren ligger från plan fyra och uppåt som  ger en fantastisk utsikt utblick från alla plan. Här finns en smidig cykellounge med dusch och omklädningsmöjligheter.

Hälsofrämjande arbetsplatser

I Vista skapar vi hälsofrämjande arbetsplatser där medarbetare trivs och mår bra. Vi fokuserar på god ventilation, tillgång till dagsljus, behaglig temperatur och minimalt med störande ljud. Vista kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, Well och Noll CO2.

Eget mobilitetshus och gemensamma takterasser

Vista har ett eget mobiliteringshus för fler än 400 bilar och såklart laddplatser för elbilar.

Restaurang i bottenplan och gemensamma takterrasser. Samt möjlighet till egen terrass.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld, Well och Noll CO2.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

I fastigheten Vista kommer det att finnas en inbjudande cykellounge med möjlighet för dusch och omklädning. Det kommer också finnas en restaurang som har egen odling på en av terrasserna.

Det finns gemensamma terrasser på olika våningsplan i fastigheten. Här finns det möjlighet till såväl avkoppling som arbete.

I bottenplan kommer det att finnas gemensamma mötesrum.

Det finns ett antal lunchrestauranger i närheten samt all tänkbar service på köpcentret Emporia alldeles i närheten.

Kommunikation

Vista ligger bara 250 meter från Hyllie station, 2 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till Malmö C på 6 minuter eller till Köpenhamns flygplats på 10 minuter. Dessutom stannar både regionbussar och stadsbussar i närheten. För dig som hyresgäst finns det ett garage i fastigheten för både bilar och cyklar. Det finns också andra P-hus i området.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Vista

 • Lokalarea (LOA):

  16 000

 • Stad:

  Malmö

 • Byggår

  2025

 • Restaurang

  Ja

 • Cykellounge

  Ja

 • Gemensamma terrasser

  Ja

 • Inflytt

  Vintern 2025

 • Fastighetsbeteckning

  Bläckhornet 1

I Vista i Hyllie är det fokus på välmående, materialval och hållbarhet.
Visualisering av restaurangen i Vista med fransk bistro-känsla.
Visualisering av Vista, med uteservering i markplan.

Hyllie och Vista – nära till allt!

Hyllie har en rik blandning av bostäder, kontor, service och handel. Blandningen skapar liv till området över hela veckan och från morgon till kväll. Emporias rika utbud av butiker kompletteras av service och handel längs med huvudstråken i Hyllie. Malmömässan, Malmö Arena och de två hotell- och konferensanläggningarna drar stor publik från vida omkring vilket skapar en levande atmosfär i området.

Vista har en optimal placering i Hyllie, oavsett om du kommer med cykel, bil, kollektivtrafik eller gåendes. Vista blir ett landmärke som blir det första du ser när du kommer från Köpenhamn. Kontoren ligger på fjärde våningen och uppåt, vilket ger fantastiska utblickar! Från Vista kan du se havet och Öresundsbron! Vista har dess­utom ett eget mobilitetshubb med parkering för både bil och cykel.

 • Hyllie Station - 2 min
 • Malmö C - 6 min
 • Triangeln - 3 min
 • Kastrup - 12 min
 • Köpenhamn - 30 min

Lediga lokaler i fastigheten

En byggnad med höga ambitioner inflytt 2025
En byggnad med höga ambitioner inflytt 2025

Skrivaregatan 19

+12

En byggnad med höga ambitioner inflytt 2025

Karta

Välkommen till Skrivaregatan i Hyllie. 

Om området

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Läs mer om Hyllie/Svågertorp

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Philip Modig

Philip Modig

Förvaltare
040-661 97 31
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.