Möjligheternas kontor med fantastisk utsikt

Dockplatsen 16

Dockan, Malmö

Möjligheterna är många med detta stora och rymliga kontor. Dess öppna ytor skapar utrymme för gemenskap, arbetsglädje och flexibilitet. Flertalet konferensrum i olika storlekar ger stor funktionalitet och plats för många medarbetare.

Centralt beläget i den levande stadsdelen Dockan och med en fantastisk utsikt över sundet ligger denna lokalen helt perfekt. Närheten till lunchrestauranger, Malmös stadskärna och goda kommunikationsförbindelser gör lokalen oerhört attraktiv. Garage med parkering finns i bottenplan.

Denna lokal har huserat huvudkontor till Wihlborgs de senaste tio åren men då vi växer är det dags för oss att flytta vidare, 100 meter längre bort i Dockan.

 

Buss
Parkering
Restaurang i huset
IMG_8261.JPG
IMG_8288.JPG
IMG_8295.JPG
IMG_8308.JPG
IMG_8358.JPG
IMG_8381.JPG
Exteriörbild

Om fastigheten

Med en fantastisk utsikt över sundet är fastigheten belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Skrovet 3
Exteriörbild

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler