Hoppa till innehåll
Kranen 2, fastighet i Dockan Malmö, som hyrs av Region Skåne och Malmö universitet

Kranen 2

Kranen 2 är en gammal skolbyggnad från 70-talet. Fastigheten har genomgått en stor renovering 2019 med anpassning till nuvarande verksamhet.

Om fastigheten

Kranen 2 är en skolbyggnad från 70-talet, som 2019 genomgått en stor renovering för polisutbildning. Under 2021 flyttade även Reproduktionsmedicinskt Center (RMC) och Logopeden in i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området

Kommunikation

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Inom 5 minuters promenad når man Malmö C.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kranen 2

 • Lokalarea (LOA):

  17 322

 • Stad:

  Malmö

 • Parkering

  Ja

Letar du lokal i Malmö?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lokaler.

Våra lediga lokaler i Malmö

Karta

Hitta till Östra Varvsgatan 11 i Malmö. 

Om området

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och lugnet vid småbåtshamnen samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Läs mer om Dockan

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Alexander Ragnarsson

Alexander Ragnarsson

Förvaltare
040-661 97 14
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.