Butikslokal i Dockan

Lovartsgatan

Dockan, Malmö

Ledig lokal om ca 200 kvm som passar till butik, kontor eller utställning. Lokalen ligger i bottenplan med stora skyltfönster ut mot gatan.

Öppna ytor för arbetsplatser i olika möbleringar samt ett konferensrum. På- och avlastning i anslutning till lokalen.

Det finns tre p-hus i området och bussförbindelse finns på Stora Varvsgatan.,

Gångavstånd till Malmö central för fler tåg- och bussförbindelser. Dockanområdet erbjuder även en hel del lunchrestauranger och har ett brett serviceutbud.

Se vår film om Dockanområdet här

Miljöcertifierad
Buss
Parkering
Lounge
Lounge
Lekdel
Lekdel
Arbetsplats
Arbetsplats
Öppna arbetsplatser
Öppna arbetsplatser
Pentry
Pentry
Arbetsplatser
Arbetsplatser

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Gängtappen 2

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

 

Liknande lokaler