Hoppa till innehåll
Dockporten 1, fastighet på Dockgatan 1B i Dockan i Malmö

Dockporten 1

Fastigheten ligger i Dockan med utsikt mot sundet. Här finns goda kommunikationer och det är nära till centralstationen och Malmö centrum.

Om fastigheten

Vår kontorslokal i Dockan bjuder på en elegant och inbjudande huvudentré. Med en trivsam lounge, där du och ditt team kan mötas och inspireras. Det finns även gemensamma mötesrum som är är utformade för att skapa en atmosfär av produktivitet och kreativitet.

Dusch och omklädningsrum finns lätt tillgängliga om man har cyklat på morgonen eller om man tar en joggingrunda på lunchen.

Restaurang finns för lunch man sitter på första parkett mot hamninloppet. Sommartid kan man njuta av lunchen på trädäcket.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel / paketservice, frisörer, apotek, kemtvätt et.c. finns inom Dockanområdet.

Kommunikation

Bussförbindelse inom gångavstånd på Stora Varvsgatan. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Malmö central når man inom 10 minuters promenad.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Dockporten 1

 • Lokalarea (LOA):

  4 570

 • Stad:

  Malmö

 • Garage

  Ja

 • Restaurang

  Ja

En närbild av vår fastighet Dockporten 1
En bild på fastigheten Dockplatsen 1
Dockplatsen 1 och den fantastiska hamnen

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor med egen takterrass i Dockan
Kontor med egen takterrass i Dockan

Dockgatan 1

+15

Kontor med egen takterrass i Dockan

Karta

Hitta till Dockgatan 1B i Malmö. 

Om området

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och lugnet vid småbåtshamnen samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Läs mer om Dockan

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Kristoffer Grahn

Kristoffer Grahn

Förvaltare
040-690 57 38
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.