Hoppa till innehåll
 • Arbetsplatser

  28-36

 • Våningsplan

  12, 13

 • Utsikt

  Ja

 • Reception

  Ja

 • Parkering

  Ja

Fastigheten

På ett av Malmös mest attraktiva läge nära både stadskärna och centralstation ligger Slagthuset som erbjuder flexibla kontor med utsikt över staden.

Läs mer om Slagthuset 1

Service

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Gemensam reception finns för huset. Dessutom finns det ett café i bottenplan. I närområdet finns gymkedjan Nordic Wellness och med Malmö C som närmsta granne har man även ett stort utbud av lunchrestauranger och annan service rakt över gatan.
Området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akade...

Läs mer om området

Kommunikation

Med centralstationen rakt över gatan har man det perfekta läget för att nå all kommunikation. Där utgår all tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset.

Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73 / Skicka e-post

6 andra lokaler

Kontor nära havet.

Isbergs gata 3

Kontor nära havet.

Smakfullt kontor nära Anna Lindhs plats

Norra Vallgatan 100

Smakfullt kontor nära Anna Lindhs plats

Kontorslokal med extra takhöjd

Carlsgatan 12A

+2

Kontorslokal med extra takhöjd

Lättillgängligt kontor i eget hus

Stenyxegatan 35

Lättillgängligt kontor i eget hus

Mindre butik eller kontorslokal centralt i Dockan

Hallenborgs gata 8

Mindre butik eller kontorslokal centralt i Dockan

Kontor med utsikt mot hamnen i Dockan

Dockplatsen

Kontor med utsikt mot hamnen i Dockan

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.